5 motive pentru a apela la credite !

Într-o perioadă a salariilor mici, cea mai bună metodă pentru ați face ție și celor dragi surprize este apelarea la credite. Știu mulți veți spune că nu este nevoie de ele, dar eu sunt de părere că mai bine vă ușurați munca acum decât mai târziu. Desigur fiecare situație poate diferi de la o persoană la alta, totuși haideți să vedem care sunt situațiile în care eu aș apela la credite.

1. Studiile copiilor mei

Pentru mine studiile copiilor mei sunt foarte importante. Tocmai de aceea dacă s-ar ivi ocazia să studieze la o facultate în străinătate aș face orice să îi ajut. Cea mai rapidă soluție ar fi apelarea la un credit. În acest fel voi putea fi sigură că ai mei copii reușesc să termine o facultate bună și în plus nu voi face o gaură atât de uriașă în buget. Este mult mai ușor să plătești ratele la un credit, decât să strângi o sumă așa de mare într-un timp foarte scurt. Să nu mai vorbim după cât de greu este să trăiești cu și mai puțini bani pe lună

2. O casă pentru familie

Nu sunt și nu voi fi niciodată de acord cu statul cu chirie. Mai bine faci un credit decât să dai bani la alte persoane. Închirierea de apartamente și garsoniere înseamnă pierdere de bani. Este adevărat că o perioadă scurtă de timp veți avea unde sta, dar nu veți avea nici un pic de siguranță. Atunci când ai casa ta este altceva, poți face modificări știind că tot tu vei locui acolo. Poți face casa mai primitoare și multe altele, cu un credit toate acestea sunt posibile.

3. O mașină

Aici subiectul este foarte discutabil. Știu, nu toate familiile vor o mașină, dar uneori aceasta este o necesitate. La fel ca și în cazul casei, mai bine investești în ceva de calitate care să te însoțească o perioadă lungă de timp. Există foarte multe credite care te pot ajuta să cumperi o mașină într-un timp foarte scurt. 

4. O operație importantă sau un tratament costisitor

Deja aici vorbim de o necesitate foarte mare de bani și de un timp foarte scurt pentru obținerea lor. Știu, veți spune că puteți apela la rude, prieteni, cu toate acestea în astfel de momente trebuie să ai o soluție de rezervă. Printr-un credit problema se poate rezolva rapid și dacă alegeți o firmă potrivită veți putea avea și alte beneficii. 

5.  Credite pentru mașina de spălat, aragaz si/sau frigider

Chiar dacă uneori nu recunoaștem aceste piese sunt foarte importante și nu trebuie să lipsească din casa noastră. Putem avea uneori ocazia de a cumpăra casa cu toate aceste piese, însă niciuna dintre ele nu este nemuritoare. Pentru momentele în care stricarea unui astfel de electronic ne i-a prin surprindere trebuie să avem în vedere luarea unui credit. 

Așa cum puteți observa există numeroase motive pentru care ajungem să facem credite. Cu toate acestea trebuie mereu să căutăm cea mai bună soluție. În acest fel să ne putem rezolva problemele și să avem garanția că pe viitor vom putea plăti ratele la timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.