Test-drive cu Rokol 8900 – un adevarat vis!

 

Cel putin o data ti s-a intamplat si tie. Erai cu prietena/iubita/sotia la shopping in mall si dupa ore si kilometri intregi parcursi te simteai pur si simplu extenuat. La un moment dat, in mijlocul mall-ului, intalneai ceva care iti facea cu ochiul: un fotoliu de masaj. Dupa ce te-ai relaxat pret de cateva minute in bratele sale, probabil te-ai gandit ca ti-ar fi foarte util un asemenea fotoliu si acasa. Crede-ma, nu esti singurul!

Ideea e alta: nici nu iti poti inchipui cat de mult au evoluat tehnologiile si cate modele mult mai moderne de fotolii de masaj exista, comparativ cu cele instalate in mall-uri. Spun asta din proprie experienta, pentru ca acum o saptamana am avut ocazia sa testez Rokol 8900 – cel mai performant fotoliu de masaj din lume!

Dupa ce am avut la randul meu o experienta de genul celei amintite initial, am inceput sa ma interesez despre fotoliile de masaj. Eram tot mai tentat sa imi cumpar unul pentru acasa, asa ca am pornit in cautarea unui model potrivit. Asa am gasit website-ul www.masatto.ro si am aflat despre fotoliul de masaj Rokol 8900.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca acest fotoliu iti ofera cea mai buna modalitate de relaxare posibila. Intrati pe site-ul mentionat si cititi despre tehnologia inclusa in acest fotoliu si, daca aveti ocazia, vizitati unul din showroom-urile Masatto. Asta am facut si eu in momentul in care am ajuns in Piatra Neamt.

Exista o diferenta considerabila intre masajul oferit de Rokol 8900 si cel de care poti avea parte intr-un fotoliu de masaj dintr-un mall. Daca in cel din urma caz simti toate rolele care iti maseaza corpul, experienta este mult mai placuta in cazul modelului de fotoliu mentionat. Sistemul de perne de aer face masajul mult mai confortabil, simuland perfect palmele unui maseor profesionist. Un numar total de 68 de perne de aer iti vor masa umerii, spatele, bratele, picioarele, gambele si sezutul, pentru o relaxare deplina.

Nu stiu daca ati auzit sau nu de functia Zero Gravity. Daca la un fotoliu de masaj “clasic” ai parte de sesiunea terapeutica in pozitia traditionala, in cazul Rokol 8900 (dar si al altor modele de fotolii de masaj prezentate pe www.masatto.ro) ai parte de functia sus-numita. Mai exact, fotoliul se inclina si iti ofera o pozitie confortabila si relaxanta in care corpul iti este masat corespunzator. Trebuie doar sa ai grija sa nu adormi! (e foarte probabil sa se intample).

Desi inainte eram hotarat pentru un alt model de fotoliu de masaj, dupa experienta avuta la Piatra Neamt in showroom-ul Masatto mi-am schimbat decizia. Rokol 8900 este fotoliul de masaj pe care l-am cumparat.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest fotoliu de masaj, poti accesa acest videoclip sau poti sa contactezi expertii Masatto (vezi datele de contact pe www.masatto.ro). Poti merge si la unul din showroom-uri, daca vrei sa testezi beneficiile pe care le ofera – le poti gasi in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Sibiu si Piatra Neamt. Dupa ce vei face si tu un “test-drive” cu Rokol 8900, imi vei da dreptate: e un adevarat vis!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.