Power Rangers la Inspire Cinema!

Salutare! Mânuța sus cine a crescut cu desenele Power Rangers? Ei bine și eu mă număr printre tinerii care pierdeau minute în șir în fața televizorului așteptând un nou episod. Cred că unele episoade le-am văzut și de 4-5 ori, dar cine mai ține cont? Ei bine zilele trecute am fost invitată la Avanpremiera filmului Power Rangers și am acceptat. Cum aș fi putut refuza? Mereu am iubit să revăd desenele copilăriei mele și chiar eram curioasă cum ar arăta un film cu cei 5 super-eroi. Sinceră să fiu nu am fost dezamăgită, ci din contră filmul m-a cucerit complet. 

Pentru cei care nu își mai aduc aminte povestea vă las trailer-ul:

Pe scurt: Vorbim despre 5 tineri, fiecare cu problemele sale, care chiar dacă pare că nu au nimic în comun  ajung în același loc, în același moment și de aici începe jocul. Peste noapte ei află că sunt super-eroi și că trebuie să își salveze orașul natal, pe care îl urăsc, dar și întreaga planetă. Ei sunt singuri care pot câștiga această luptă, însă timpul lor de pregătire este foarte limitat. De asemenea viața de super-erou  nu este simplă și vine cu câteva reguli. Ce se va întâmplă atunci când tineri nu pot trece peste propriile probleme? Dacă ei nu vor putea deveni legendarii Power Rangers? Ei bine asta vă las pe voi să aflați. 🙂

Dacă vă doriți un film cu efecte speciale frumoase, acțiune și intrigă atunci vă invit și pe voi să vizionați Power Rangers. Eu l-am văzut la Inspire Cinema, unul dintre cele mai bune cinematografe din Craiova. Am făcut rezervare pentru ora 21:00 și sinceră să fiu credeam că mă voi plictisi repede, cu toate acestea întunericul din sală s-a potrivit la perfecție cu filmul.

Pentru cei care nu știu cinema-ul se află în Mercur la etajul 4. Este vorba de un Cinema 3D Craiova și chiar dacă Power Rangers nu a fost 3D vă garantez că filmele 3D se văd super la ei. Puteți vedea Power Rangers începând cu data de 07.04.2017, puteți rezerva bilete atât online cât și cu ajutorul aplicației. (Atenție dacă rezervați bilete trebuie să ajungeți cu minim 30 de minute înainte de începerea filmului).

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.