5 motive pentru care ai nevoie de un fotograf pentru nunta!

În ultima vreme aud doar: „De ce sa mai caut un fotograf daca am telefon?” „oare cu ce ma poate ajuta un fotograf la nunta” „fotografl de nunta este doar un moft”, ei bine trebuie să vă spun și părerea mea. În primul rând eu nu cred că un fotograf pentru nunta este un moft. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii apelează la fotografii nuntă, iar apariția telefoanelor nu ar trebui să schimbe asta. Trebuie să înțelegeți că aceste momente nu se mai întorc și tocmai de aceea este foarte important să le putem păstra alături de noi. Există atât de multe motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui să apeleze la un fotograf, cu toate acestea eu am decis să mă opresc doar asupra a 5 dintre ele. 

Știu fiecare dintre noi alege cum îți organizează propria nuntă, cu toate acestea eu consider că un fotograf de nuntă este ceva necesar. Cu toții vom avea de câștigat din prezența acestuia. Sunt sigură că fiecare dintre noi are cel puțin un album de fotografii din acelea vechi în care avem ocazia de a descoperi mai multe despre strămoșii noștrii, mă întreb oare cum ar fi fost dacă nu le aveam?

5 motive pentru a avea un fotograf pentru nunta!

  1. Așa cum am spus și mai sus un fotograf nuntă are rolul de a crea amintiri veșnice. Peste zeci sau sute de ani urmașii noștrii vor putea admira pozele cu noi și să zică uite asta era stră-bunica mea. La fel ca noi vor deschide albumul în căutarea unor detalii pe care poate nu le-au observat. 
  2. Deoarece un album cu fotografii este mai greu de pierdut. Acest motiv se adresează în principal celor care cred că realizarea unor poze cu telefonul poate fi o soluție pentru a nu mai da banii pe un fotograf profesionist. Ei bine telefonul se poate strica, virusa sau pierde oricând și atunci adio poze. Nu este o soluție încărcarea lor pe facebook pentru că la fel de ușor se poate pierde accesul la cont. Nu zic că albumului foto nu i se poate întâmpla nimic, dar acest lucru este mai dificil.
  3. Pentru că oricât ne-am chinui nu vom putea realiza poze la fel ca aparatul unui fotograf pentru nunta. Doar gândiți-vă că vorbim despre un aparat profesionist și despre camera telefonului nostru. Nu există comparație între cele două. 
  4. Un alt motiv ar fi faptul că nu suntem fotografi profesioniști. Astfel de fotografi reușesc să capteze în imagine și sentimentele nu doar persoanele. Dacă vă uitați un pic pe site-ul celor de la Jadoris veți vedea despre ce vorbesc. Fiecare poză de pe acest site spune o poveste dacă sunteți gata să o auziți. 
  5. În final vreau să vă gândiți ce vreți să faceți la nuntă să stați cu telefonul în mână toată seara în speranța că veți face câteva poze mișto sau vă veți distra? Este foarte greu să stai cu un telefon în mână încercând să pozezi toate persoanele, toate momentele importante și să te mai și bucuri de petrecere. Tocmai de aceea există fotografi nuntă, pentru ca voi să nu vă faceți probleme.

În concluzie eu cred că prezența unui fotograf de nuntă este obligatorie la nuntă. Acum rămâne la alegerea voastră dacă apelați la unul sau nu. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.