Totul despre pantofii pentru barbati – Top greseli pe care sa nu le faci

 

Chiar daca mai este foarte putin si anotimpul calduros se instaleaza complet, asta nu inseamna ca barbatii nu vor mai putea purta pantofi. Din contra, atat timp cat vor sti sa ii aleaga pe cei mai potriviti, vor putea arata mereu elegant, chiar si atunci cand caldurile sunt insuportabile.

Asa cum am invatat sa ne alegem hainele potrivite si sa ne asortam perfect, asa putem sa gasim si pantofii care sa ne completeze cel mai bine tinutele. Inainte de a te gandi la banii pe care ii cheltui, trebuie sa te gandesti la confortul picioarelor tale si la cat de obosite vor fi acestea daca nu optezi pentru incaltamintea corespunzatoare.

Mai ales daca vrei sa fii un barbat atragator, trebuie sa faci efortul de a investi intr-o pereche mai buna de pantofi. Chiar daca poti oricand sa citesti un ghid eficient pentru alegerea celor mai adecvati pantofi, continui sa repeti anumite greseli de nenumarate ori.

Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare, iti prezint mai jos cateva dintre greselile cele mai frecvente pe care le fac barbatii atunci cand aleg pantofii.

Cand porti pantofi sport?

Este o intrebare buna, tinand cont de faptul ca multi fac greseala de a-i asorta cu tinute total nepotrivite. Nu poti sa alegi o astfel de pereche atunci cand cele mai multe articole vestimentare din garderoba sunt office.

Daca stii ca ai o serie de optiuni versatile la indemana, atunci da! Poti sa cumperi o pereche de pantofi barbati sport. De altfel, chiar iti recomand un site pe care gasesti incaltaminte de piele de o calitate net superioara celor de pe piata. Este vorba despre magazinul online denisshoes.com. Daca te intereseaza sa probezi modelul dorit si sa vezi cum se aseaza pe picior, o poti face vizitand magazinul fizic DENIS din orasul tau.

Ce parere ai despre mocasini?

Acestia se prezinta destul de chic si pot fi asortati atat cu tinute casual, cat si cu cele mai elegante. Spre exemplu, modelele de la DENIS sunt moderne, extrem de comode si sunt confectionate din piele. Designul ce ii caracterizeaza iti permite sa ii porti intr-o sumedenie de combinatii. Cu toate acestea, nu trebuie sa exagerezi. Daca lucrezi la birou, cel mai bine este sa adopti alt dress-code. O pereche de pantofi barbati realizati intr-un design versatil si masculin este numai buna in acest caz.

Daca planuiesti sa cumperi o pereche de pantofi pe care sa ii incalti atunci cand adopti tinute elegante, iti recomand loaferii. Acestia iti vor contura o alura destul de serioasa. Daca vrei sa te simti si confortabil in ei, alege o pereche din piele. De fapt, indiferent de tipul de pantofi ales, este bine sa optezi pentru piele. In acest fel, stii ca nu risti sa iti imbolnavesti picioarele si ai parte si de un nivel ridicat de confort.

Cei mai multi gresesc insa nu atunci cand aleg un anumit model si decid sa adopte un anume stil, ci atunci cand aleg numarul pantofilor. Daca stii ca iti petreci toate ziua la birou, atunci nu numai ca trebuie sa alegi o pereche aspectuoasa de pantofi, acestia trebuie sa fie si comozi. Daca vei alege marimea perfecta atunci iti vei putea incheia ziua fara a resimti vreun disconfort.

Tinand cont de toate cele mentionate mai sus, cu siguranta acum vei putea alege o pereche de pantofi pentru barbati care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere. Te invit sa verifici colectia DENIS pentru diversitatea, calitatea si preturile pe care le vei gasi, accesand denisshoes.com.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.