Printul DTG, cea mai buna solutie pentru imprimarea tricourilor

Si in acest an tricourile imprimate sunt in trend, motiv pentru care imprimare tricouri reprezinta un criteriu esential de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa achizitionezi un tricou pentru a nu face rabat de la tendintele modei vestimentare. In cazul in care pe www.tricouritari.ro, nu gasesti nici un model de tricou care sa te satisfaca, atunci poti apela la serviciile de imprimare tricouri. Cand vine vorba despre acest lucru, trebuie sa stii ca ai mai multe alternative la care poti apela atunci cand doresti sa iti personalizezi tricoul. Dintre acestea, printul DTG reprezinta cea mai buna solutie la care poti apela atunci cand vrei sa iti personalizezi articolul vestimentar. Ce inseamna DTG si care sunt avantajele oferite de catre acest proces de imprimare tricouri? Raspunsurile la aceste doua intrebari le ve-ti afla in cazul in care ve-ti citi continuarea acestui articol.

Imprimarea DTG sau imprimarea direct pe material asa cum mai este cunoscuta, este o metoda de imprimare a materialelor textile care utilizeaza in timpul imprimarii tehnologie de ultima generatie. Din acest motiv, avantajele oferite de catre acest tip de imprimare sunt multiple, cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Datorita tehnologiei de ultima generatie care este utilizata in timpul imprimarii creste gradul de rezistenta la uzura al materialului imprimat.
  • Acest tip de imprimare scoate in evidenta toate detaliile mesajului imprimat.
  • Varietatea mare de culori ce poate fi utilizata in timpul imprimarii reprezinta un alt avantaj oferit de catre acest tip de imprimare avand in vedere ca nu toate metodele de imprimare ofera aceasta posibilitate.
  • Un avantaj foarte important al imprimarii DTG este faptul ca prin apelarea la acest tip de imprimare tricouri nu ti se conditioneaza un anumit volum de imprimare, ceea ce din punctul meu de vedere este un factor decisiv atunci cand ai nevoie de un serviciu de imprimare.
  • Avand in vedere ca pe zi ce trece ne dorim ca anumite lucruri sa se petreaca mult mai repede, rapiditatea reprezinta un ultim avantaj oferit de catre apelarea la serviciile de imprimare DTG, pe care il prezint in cadrul acestui articol.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.