Mobila din lemn masiv – avantaje si dezavantaje

 

Nu e deloc simplu sa iti mobilezi intreaga casa. Insa, daca ajungi in punctul in care mobilezi o locuinta, cu siguranta esti o persoana fericita, deoarece fie ai reusit sa iti termini de ridicat casa, fie ti-ai cumparat in sfarsit un apartament, fie te-ai gandit sa iti renovezi intreaga locuinta.

Cand e vorba de mobila pentru toata casa, trebuie sa te gandesti la o varianta care sa-ti convina. Fie mergi prin magazine si cauti tot ce ai nevoie, fie optezi pentru mobila la comanda . Eu cand mi-am mobilat casa am ales mobila la comanda de la MobiliCasa.ro si nu imi pare rau, deoarece totul e intr-o armonie perfecta si mobila din toata casa este in acelasi stil. Daca alegi sa cumperi din magazine mobila gata facuta, cam greu sa gasesti pentru toata casa o mobila care sa se potriveasca perfect.

Cand vine vorba de mobila oamenii au gusturi diferite si in privinta materialelor din care e confectionata mobila. In cele ce urmeaza vreau sa vorbim putin despre mobila realizata din lemn masiv.

Mobila din lemn masiv este cu siguranta o alegere ideala pentru cei care iubesc stilul rustic. Ea inspira lux, rafinament si eleganta, arata extrem de bine si da un aer aparte locuintei. Mobila din lemn masiv are si marele avantaj al faptului ca este deosebit de rezistenta in timp. Chiar daca nu este pastrata poate in cele mai bune conditii, ea e usor de reconditionat. Mobila din lemn masiv are si avantajul faptului ca e foarte rezistenta la greutate. O biblioteca din lemn masiv, de exemplu, poate sustine un numar impresionant de carti, fara a-si pierde din stabilitate.

Insa, mobila din lemn masiv are si cateva dezavantaje. Principalul ar fi pretul destul de mare. Mobila din acest material este semnificativ mai scumpa fata de cea din PAL, de exemplu. Insa, avand in vedere durata de viata a lemnului masiv, isi merita banii.

Un alt dezavantaj ar putea fi faptul ca trebuie folosita cu grija. Ea trebuie curatata cu solutii speciale si trebuie sa fii atent/a la ce anume asezi pe ea. Fereste-o de umezeala. Spuneam mai sus ca e usor de recoditionat. Si este adevarat. Insa, nu cred ca ti-ai dori sa faci acest lucru foarte des, fapt pentru care trebuie sa ai grija de ea.

Tie iti place mobilierul din lemn masiv?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.