Sa aflam impreuna mai multe despre horeca!

În ultimii ani ni se oferă, la știri, diverse statistici pe diferite teme. În marea lor majoritate ne-am obișnuit ca să regăsim țara noastră pe ultimile locuri, ca de exemplu: la condițiile de trai, la salarii, la existența infrastructurii etc. Așa că nu vă pot spune surprinderea mea când am descoperit că România se găsește pe locul 2 dintr-un top european privind efectul de multiplicare din domeniul horeca.

Surpriza a fost mare căci studiul aparținea EY The Hospitality in Europe și nu este făcut de unii manipulatori de opinie de pe la noi. Dar ce vrea să spună de fapt acest top? Este destul de simplu. La fiecare 1 euro cheltuit în acest domeniu la noi sunt investiți în economie 1,63 euro.

Chiar și pe timpul crizei la noi în țară industria HoReCa a fost în creștere, căci numărul restaurantelor nu a stagnat ci din contră a crescut semnificativ. În această industrie includem toate echipamentele, produsele, utilaje, software etc ce se folosesc în hoteluri, restaurante, catering. Cu alte cuvinte toate produsele alimentare și nealimentare ce ajung la bucătarii profesioniști, contribuie la mulțumirea și celor mai pretențioși clienți.

Investește în cele mai bune echipamente! Investește în cuptoare gastronomice!

Pregătirea felurilor de mâncare în așa fel încât clienții să nu aștepte foarte mult timp presupune ca bucătarul să dispună de cele mai inovative echipamente. Astfel de echipamente au nevoie în primul rând de o calitate superioară care să îți permită folosirea lor pentru foarte mulți ani fără a avea nevoie de nicio intervenție. Este mult mai bine a face o investiție serioasă încă de la început și a-ți alege echipamentele de la un partener ce îți asigură consultanță pe tot timpul folosiriii lor.

Pentru o bucătărie modernă care să vină în ajutorul unui bucătar profesionist ai nevoie de cuptoare gastronomice  care să se potrivească perfect cerințelor afacerii tale. Mai exact vei avea nevoie de cele mai bune cuptoare și astfel vei reuși să le oferi clienților cele mai bune servicii. Acum ai ocazia de a căuta la cuptoarele disponibile în mediul online exact serviciile pe care vrei să le oferi clienților. Cu cât aparatura aleasă este mai performantă cu atât și rezultatele vor fi mai bune.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.