Unghiute colorate cu Cupio realizate! – Cupio Review

Salutare! Dacă mă urmăriți pe instagram știți deja că astăzi am reușit să realizez încă o frumoasă manichiură cu ajutorul produselor de la Cupio.ro. A fost pentru prima oară când am testat produse de la această firmă, deși mai auzisem despre ea. Pot să vă spun că sunt foarte mulțumită de rezultate și de calitatea lacurilor de unghii. În ultimele săptămâni v-am tot prezentat manichiurile realizate cu lacurile de unghii Cupio in the City, dar cu toate acestea le voi relua pe toate în acest articol. Sper să rămâneți alături de mine până la final, deoarece sunt foarte multe de spus despre aceste produse.

1.Lac de unghii Cupio in the City – Tokyo 15 ml

Chiar dacă nu a fost primul produs pe care vi l-am prezentat, m-am gândit să încep cu el. De ce? Simplu. Pentru că nu poți realiza o manichiură fără un lac de unghii. Dacă mi-ați urmărit postările de pe Instagram știți deja că am folosit acest lac de unghii pentru toate manichiurile.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu trebuie aplicate decât două straturi de lac pentru ca unghia să arate superb. Sinceră să fiu la început mi-a fost greu să mă acomodez cu acest lac de unghii, mai ales că are pensula mai mare decât cele cu care sunt obișnuită. Cu toate acestea mai apoi mi-am dat seama că pensula este realizată tocmai pentru a-mi ușura munca și pentru a putea acoperi întreaga unghie.

Puteți vedea mai sus cum arată o manichiură realizată doar cu lacul de unghii Cupio in the City, mie rezultatul îmi place foarte mult mai ales că vorbim de o culoare foarte caldă. Cred că acest lac de unghii este perfect pentru această perioadă a anului mai ales că tranformă unghiile în adevărate comori.

2.Top Coat Matt Cupio in the City 15 ml

Așa cum probabil știți deja o manichiură nu este completă fără un Top Coat. Spre deosebire de alte top coat-uri pe care le-am încercat de a lungul timpului cel de la Cupio reușește să ofere un aer special manichiurii. În plus am observat că dacă la final aplic Top Coat Cupio manichiura rezistă pentru o perioadă mai lungă de timp. La fel ca și lacul de unghii top coat-ul m-a însoțit la toate manichiurile. 

Puteți vedea și din pozele de mai sus că acest top coat a reușit să ofere manichiurii un aspect mat, cu toate acestea top coat-ul nu a schimbat culoarea ojei și a water decals-urilor folosite. Acest lucru m-a cucerit complet mai ales că sunt o mare fană a lacurilor de unghii mate și nu de fiecare dată reușesc să găsesc culoare dorită. Top Coat-ul se folosește ca orice alt top coat, mai exact după ce oja s-a uscat se aplică un strat de top coat.

3.Lac de unghii pentru stampila Cupio – Metallic Magenta

Azi v-am prezentat pe facebook cea mai frumoasă manichiură realizată cu ajutorul ojei pentru ștampile de la Cupio. Dacă am reușit să mă îndrăgostesc de lacurile de unghii Cupio in the City, de oja de ștampile m-am atașat foarte mult. Mai testasem până acum oje pentru ștampile, dar aceasta este cea mai puternică și cea mai frumoasă. După cum puteți vedea modelele se observă foarte bine pe unghie, chiar dacă lacul de unghii folosit inițial are o culoare foarte apropiată de cea a ojei pentru ștampile.

De ce aveți nevoie pentru o astfel de manichiură?

 1. Un lac de unghii. În funcție de modelul pe care îl veți face, dar și de culoarea ojei de unghii puteți alege un lac de unghii perfect.
 2. Matriță. Pentru cei care nu știu matrița este acea plașetă de fier folosită pentru modele. Pe site-ul Cupio.ro veți găsi foarte multe modele de matrițe, deci sunt sigură că veți avea de unde alege.
 3. Un carton de plastic. Acesta trebuie să fie de genul cardurilor și va fi folosit mai apoi pentru eliminarea surplusului de ojă. Puteți opta pentru modelul acela care are partea de sus din plastic și partea de jos din fier, dar aveți grijă pentru că veți zgăria matrița.
 4. O ștampilă. Aceasta este foarte importantă pentru că cu ajutorul ei veți putea lua modelul ales. Eu am optat pentru una din plastic tare tocmai pentru a putea face rapid transferul.
 5. O ojă de ștampile. În funcție de modelul ales și de lacul de unghii veți putea alege și culoarea ojei de ștampile. Cu cât contrastul este ales mai bine cu atât rezultatul va fi mai spectaculos.
 6. Top Coat Cupio. Așa cum am zis și mai sus pentru ca manichiura să fie perfectă obligatoriu aveți nevoie de un Top Coat.
 7. Acetonă. Atunci când veți pune ștampila garantat veți depăși, tocmai de aceea acetona este absolut necesară. Eu vă recomand să aveți aproape și o pensulă mică pentru că este mult mai ușor să ștergeți surplusul cu ea.
 8. Șervețele demacheante. Eu le folosesc în general pentru a șterge ștampila și matrița în timpul realizării manichiurii.

Cum realizăm o manichiură cu ojă pentru ștampile?

 1. În primul rând aplicăm pe unghie lacul de unghii. Așa cum vă spunem și mai sus eu recomand aplicarea în două straturi. De asemenea dacă depășiți eu vă recomand să ștergeți de acum.
 2. Se pune o picătură din oja pentru ștampile pe matriță. Țineți cont vă rog că următorii doi pași trebuie realizați cât mai repede!!
 3. Cu ajutorul cartonului de plastic împrăștiați oja pe întreaga suprafață a modelului ales. Mai apoi cu ajutorul ștampilei preluați modelul realizat.
 4. Așezați cât mai repede modelul pe unghie. Încercați să cuprindeți întreaga unghie în totalitate, chiar dacă depășiți.
 5. Eu de obicei am două servețele demacheante pline cu acetonă lângă mine pentru a putea trece peste ele cu ștampile. Cu un alt șervețel demacheant șterg cu atenție matrița.
 6. Se urmează ultimii 4 pași până ce toate unghiile sunt gata. Mai apoi, după ce oja s-a uscat se aplică top coat-ul. 

Manichiura este gata și voi vă puteți bucura de cele mai frumoase modele. Am spus că trebuie să vă grăbiți la pașii 2-4 pentru că oja se va usca și nu o veți mai putea aplica pe unghii. 

4.Ulei cuticule cu pipeta Capsuni 15ml

Pe lângă produsele prezentate mai sus am ales și un ulei de cuticule. Mereu am avut o problemă din cauza unghiilor fragile. Uleiul de cuticule e Cupio a fost cea mai bună soluție, în sfârșit unghiile mele s-au putut bucura de răsfăț. Pe lângă faptul că unghiile mele au devenit mai tari, cuticulele mele s-au putut bucura și de hidratare. Uleiul acesta de cuticule este perfect pentru că vine alături de o pipetă. Aceasta ajută la utilizarea unei cantități egale de ulei pentru fiecare unghie.

Mirosul acestui ulei este absolut demențial, nici măcar nu trebuie să deschideți sticluța pentru a-i simți parfumul. Mie mi-a plăcut și pentru că mirosul rezistă o perioadă foarte lungă de timp. Pe site-ul Cupio.ro veți avea ocazia de a descoperi și alte arome :).

15 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.