5 motive ca sa apelezi la prese de balotat

1. Pentru a economisi spatiu

Atunci când dețineți o afaceră în domeniul comerțului, industriei sau chiar în domeniul industriei hotelierie garantat se vor strânge multe deșeuri. Aceste deșeuri nu pot fi aruncate oriunde și ce este drept nici nu le puteți acorda un spațiu foarte mare. Tocmai de aceea eu vă propun să apelați cu încredere la prese de balotat. Acestea vă vor ajuta să economisiți foarte mult spațiu ceea ce înseamnă că măcar pentru o perioadă de timp nu va trebui să vă faceți griji în această porivință.

2. Pentru a reduce costurile afacerii tale

Cu cât volumul deșeurilor este mai mare cu atât firmele care se ocupă cu transportul acestora vă vor cere mai mulți bani. Tocmai de aceea trebuie să aveți în vedere astfel de prese. Ele pot reduce volumul deșeurilor cu până la 90%, gândiți-vă doar câtă economie veți face cu ajutorul acestui lucru.

3. Pentru că cu ajutorul unor prese de balotat poți reduce timpul

O presă de balotat poate realiza un balot de deșeur chiar și în 20 de secunde. Vă rog să vă gândiți cât timp poate fi economisit în acest fel. Pur și simplu în acele minute, care acum se irosesc, angajatul poate face altceva care să aducă profit firmei.

4. Pentru că acum poți apela la o firmă care să îți ofere și un service în țară

Știu, mulți vă temeți că aceste prese de balotat sunt realizate de firme din afară și că nu veți avea un service la care să apelați în caz de probleme. Ei bine eu vă spun că nu este așa, dacă căutați foarte bine pe internet veți găsi o firmă care oferp și service în țară. Asta înseamnă că problemele voastre, dacă vor apărea, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

5. Pentru că deșeurile sunt mai ușor de transportat

Gândiți-vă cât de greu sunt transportate acum deșeurile și gândiți-vă cum se transportă un europalet, eu spun că ultima variantă este mult mai ok. Ei bine presele de balotat fix asta fac, micșorează deșeurile și astfel ajută la o mai ușoară transportare a lor. Totul se face foarte rapid și fără prea multe probleme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.