O vacanta la mare si cele mai frumoase lenjerii de pat

Anul acesta am reușit pentru prima oară în viața mea să ajung la mare. Atunci când am urcat în tren mă așteptam să mă întorc acasă doar cu impresiile legate de mare, de statul pe plajă, cu toate acestea hotelul la care am stat urma să ne facă o frumoasă surpriză. Nu știu cum, dar cei de la recepție au aflat că suntem proaspăt căsătoriți și ne-au pregătit una dintre cele mai frumoase lenjerii de pat. Avea pe ea trandafiri rozi și era foarte elegantă, puteți vedea o poză cu ea mai jos.

O altă politică a hotelului era să schimbe zilnic lenjeriile. Pentru că de fiecare dată când reveneam seara în cameră ne aștepta o lenjerie spectaculoasă nu am mai rezistat și i-am întrebat de unde le cumpără. Chiar dacă inițial nu au vrut să ne spună, mai apoi au recunoscut că Decorami îi aprovizionează cu cele mai frumoase lenjerii. Nu știu de ce dar i-am întrebat cum își permit să arunce lenjeriile după prima utilizare, ei mi-au recunoscut că nu le arată și că multe din lenjeriile care au fost la noi în cameră erau deja la a 3-a sau a 4-a utiliare. Nu îmi venea să cred mai ales că toate culorile arătau ca și cum lenjeria era nouă.

După ce ne-am întors în oraș am început să mă uit peste categoriile de  lenjerii de pat. Atunci am înțeles și de ce hotelul apelase la ei, aveau o gamă foarte variată de prețuri. Efectiv cu un buget destul de modest am reușit să schimb lenjeriile de pat din toate camerele, nici măcar nu mi-am dat seama când întreaga mea casă se schimbase. 

Am mai observat la ei pe site și faptul că au multe lenjerii perfecte pentru cei mici. Tot ce au de știut părinții sunt cam ce modele le-ar putea place celor mici. Există și posibilitatea de a îi chema pe cei mici alături și de a le cere părerea. Dacă se dorește o anumită limită de bani eu vă recomand să vă uitați voi mai întâi peste lenjerii să le alegeți pe cele care intră în buget și apoi să îi lăsați pe cei mici să aleagă. Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.