Reimprospateaza decorul locuintei tale cu ajutorul tavanelor extensibile

 

Stim din propria experienta ca modul in care locuinta noastra e decorata ne poate influenta starea. Din aceasta cauza este important sa locuim intr-un spatiu bine luminat, aerisit, ordonant, si cu putina culoare, in functie de gustul fiecaruia. Atunci cand simti ca locuinta ta are nevoie de o imbunatatire a aspectului, ai la indemana o multime de trucuri si alternative, solutii care pot fi realizate cu un buget acceptabil. Una dintre ele este aplicarea unui tavan extensibil fals, o solutie care schimba cu totul atmosfera incaperii.

De cele mai multe ori iti doresti o reamenajare a spatiului pentru ca te-ai saturat de acel decor monoton si plictisitor de care te lovesti zi de zi, sau intr-adevar, camera necesita o imbunatatire a aspectului. Cand luam in considerare reamenajarea spatiului, fiecare dintre noi isi doreste ca acest nou decor sa ne reflecte personalitatea, insa toate aceste lucruri ne dorim sa se intample cu un buget limitat. Pe langa faptul ca poti opta pentru reconditionarea pieselor de moblier, sa umpli spatiul cu diferite obiecte de decor, sau sa schimbi culoarea peretilor, aplicarea unui tavan extensibil pare de cele mai multe ori o idee mai inspirata. De ce? Pentru ca se monteaza extrem de usor si repede, fara a fi nevoie sa eliberezi spatiul. In plus, poti alege diferite culori si modele, si se pot crea corpuri de iluminat 3D complexe de mari dimensiuni. Imagineaza-ti cat de bine poate arata dormitorul tau cu un tavan extensibil colorat si un candelabru impresionant. Cu siguranta, cu aceste trucuri vei schimba in intregime atmosfera incaperii tale.

Totusi, pentru a completa aspectul casei tale, exista cateva solutii care te pot ajuta ca vara aceasta sa imbunatatesti decorul locuintei.

  • Mai multa lumina. Probabil stii ca o camera luminata corespunzator iti creeaza o stare de bine. Asadar, incearca sa faci loc luminii naturale sa intre in casa, iar daca acest lucru nu este posibil, opteaza pentru alte surse de lumina artificiala.
  • Aseaza perdelele corespunzator. Acestea trebuie amplasate cu 10 cm in partea de sus si cu 8 cm mai mult in lateralele fata de rama geamului.
  • Lasa un spatiu liber. Fie ca vorbim despre un perete, o masuta sau un corp de mobilier, nu incarca spatiul. O zona mai putin incarcata va crea un echilibru in decorul casei tale.
  • Opteaza pentru diferite obiecte de decor. Pentru canapeaua din living poti alege cateva perne colorate, iar pentru dormitor poti alege cateva rame cu fotografii cu tine si familia ta.

Cu cateva trucuri simple dar de efect vei reusi sa dai un aer proaspat decorului tau. Alege tavanele extensibile false de la VIP Casa, cumpara cateva obiecte decorative care sa se potriveasca cu personalitatea si decorul locuinte tale, lasa lumina sa intre si vei avea o casa plina de energie pozitiva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.