Pisica mea s-a umplut de purici, ce este de facut?

Mereu am iubit animalele. Când eram mică aduceam acasă toate animalele găsite pe stradă. Acum numărul persoanelor care aruncă pisoiași și căței în stradă a scăzut, lucru care mă bucură enorm. Cu toate acestea luna trecută am găsit o micuță pisicuță neagră pe stradă. Era așa de mică și de traumatizată de mașini, a trebuit să mă apropii cu grijă pentru că altfel riscam să fugă în stradă și să se producă un accident. Nu pot să vă descriu fața tatălui meu când a văzut micuțul animal negru în brațele mele și el care sperase că am trecut peste faza cu luatul animalelor de pe stradă.

Pisicuța s-a acomodat foarte bine la noi, iar tatăl meu a început să o iubească, chiar dacă de foarte multe ori încearcă să îl muște de degetul mare de la picior. Acum o săptămână am descoperit cu stupoare că pisicuța venise la pachet cu niște vizitatori mici și negrii, iar ei deciseseră să se mute și la mine în cameră. Uitasem cât a trecut de când am avut ultima oară purici la mine în cameră.

Pentru că m-am gândit că multe persoane au probleme în această perioadă cu puricii m-am decis să vă spun cum am procedat eu. Trebuie să vă spun că aveam ceva împotriva substanțelor pentru purici, într-un an am avut camera în ”carantină” mai bine de o lună, iar după a mai durat o lună până mirosul de substanțe a ieșit din ea. Așa că acum în primul rând am intrat pe site-ul www.fara-daunatori.ro, de aici am cumpărat un aparat împotriva puricilor, care se folosește de ultrasunete pentru a îi gonii.

Am descoperit acest site acum ceva timp și mereu am apreciat că ei nu pun la dispoziție aparate care să facă rău dăunătorilor, ci doar aparate care îi gonesc. Știu veți spune că puricii nu merită să trăiască, cu toate acestea mie îmi pare rău să îi omor și de aceea am ales această variantă.

În plus aparatele de pe www.fara-daunatori.ro nu se adresează doar celor care au probleme cu puricii, la ei pe site sunt disponibile aparate pentru tot felul de dăunători. Nici din punct de vedere al prețurilor site-ul nu stă foarte rău, el oferind clienților săi o gamă foarte variată de produse. Eu vă recomand să vizitați mai întâi toate produsele și apoi să luați o decizie, în acest fel veți fi siguri că nu ați ratat unul. 

Nu uitați să vă folosiți de categorii sau de butonul de căutare pentru a ajunge mai repede la produsul de care aveți nevoie și care vă poate scăpa de cele mai multe dintre probleme. De asemenea un alt lucru de precizat este faptul că produsele de pe acest site nu sunt toxice și nu fac rău omului. Dacă vreți să aflați mai multe despre un anume produs tot ce aveți de făcut este să intrați pe el și să citiți detaliile puse la dispoziție de site. Astfel aveți ocazia de a afla cum funcționează, ce caracteristice are și cum vă poate ajuta să scăpați rapid și eficient de dăunători. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.