Frumusete la pachet de la Bottega Verde

Bine v-am regăsit, dragii mei cititori! Dacă mă urmăriți pe Instagram știți deja că în urmă cu aproximativ o săptămână am primit un colet parfumat de la Bottega Verde. Chiar dacă îmi va lipsi ambalajul lor colorat, pot să vă spun că produsele au rămas la fel de bune. Pentru cei care intră pentru prima oară pe un articol despre această firmă trebuie să menționez că vorbesc despre un site cu numeroase produse de beauty și nail-art(link-ul îl găsiți mai sus). Vorbim despre o firmă Italiană care a decis să livreze produse și la noi în țară, în unele zone ale țări găsiți produsele lor și la farmacii, dar pentru a vedea întreaga gamă de produse eu vă recomand să intrați direct pe site-ul lor.

Ce am primit de la Bottega Verde și care produs mi-a plăcut cel mai mult?

Trebuie să vă mărturisesc că de această dată nu mă pot opri doar asupra unui produs, toate m-au cucerit și fiecare mi-a plăcut în felul său. De data aceasta m-am oprit asupra produselor de beauty, deși sinceră să fiu m-a atras foarte mult și categoria de lacuri de unghii. Totuși haideți să vă spun câte ceva despre produsele primite și desigur să vi le arăt și vouă.

Apa de toaleta cu aroma de ciocolata

Acesta a fost primul produs pe care l-am testat, pur și simplu parfumul se simțea prin ambalaj și nu am mai rezistat tentației. Mirosul de migdale și de alune de pădure m-a făcut să retrăiesc ieșirile cu părinții la pădure,iar mai apoi mirosul cocosului alb mi-a adus aminte de prăjiturile făcute de bunica. Când l-am cumpărat mă așteptam să fie foarte dulce, dar cu toate acestea mirosul este unul foarte plăcut, care rezistă. 

După ce l-am folosit prima oară cu greu am reușit să numai verific dacă apa de toaletă încă se simte pe încheieturile mâinilor mele, pur să simplu mirosul mă îmbia să îl descopăr. Dacă iubiți parfumurile dulci, cu miros puternic atunci trebuie să aveți în vedere această apă de parfum. Sticluța este foarte mică și vă poate însoți destul de rapid în călătorii. Pe Bottega verde o veți găsi la o reducere de 50%, da ați citit bine, este la jumătate de preț, așa că nu mai ezitați și adăugați-o în coș.

Masca peel-off cu acid glicolic si extract de fructe

De foarte mult timp îmi doream să testez această mască, mai ales că auzisem doar lucruri frumoase despre ea. Nu am putut-o folosi imediat cum a ajuns pentru că am fost prinsă cu treabă, cu toate acestea a doua zi, după duș, mi-am oferit răsfățul cuvenit. Trebuie să vă mărturisesc că la început m-am simțit ciudat pentru că dădea senzația de răcoare, dar mai apoi fața mea a început să se acomodeze cu ea și eu m-am simțit mai bine. Atunci când masca se întărește s-ar putea să vă simțiți puțin ciudat, cel puțin pentru mine a fost ceva diferit, dar și foarte amuzant. Când am simțit că masca s-a întărit complet am început să înlătur pelicula și am observat că tenul meu era foarte catifelat și lucios. Nu pot să vă descriu exact senzația, dar fața mea se simțea mai bine, iar mie îmi venea să repet procedeul.

Eu am folosit această mască de două ori pe săptămână, pentru că îmi oferea o senzație de plăcere și pentru că fața mea se simțea mai bine după fiecare aplicare. Efectiv toate impuritățile dispăreau, iar tenul meu se simțea mai curat și mai plăcut la atingere. Vă recomand să folosiți un strat subțire de mască pentru că altfel veți sta foarte mult să se usuce, iar efectul va fi la fel ca și în cazul aplicării unui strat subțire. 

Balsam de buze cu extract de piper roz

Cei care mă citesc de mai mult timp știu deja că am o mare problemă cu buzele pentru că mi se crapă și trebuiesc mereu hidratate. Ei bine în ultimele 3 săptămâni am tot vizitat medicul stomatolog, iar asta mi-a afectat și mai mult buzele. Când am plasat comanda pe Bottega Verde am știut că voi avea nevoie de un balsam de buze, iar în urma recomandărilor primite de la ei m-am oprit asupra celui cu piper roz.

 

Trebuie să recunosc că atunci când este aplicat pe buze senzația este una unică, se simte mirosul acela de piper roz, dar cu toate acestea buzele nu încep să usture, ci din contră se catifelează. Pentru mine acest balsam de buze a însemnat scăparea de buzele crăpate, desigur trebuie să vă mărturisesc că în primele zile îl foloseam și de câte 5-6 ori pe zi. Chiar și în acest moment balsamul se află în geanta mea, iar atunci când simt că efectul s-a dus mai aplic un strat.  

Vanilie neagra – Sapun

Așa cum probabil deja știți la Bottega Verde toate comenzile vin însoțite de un mic cadou, cadou care se stabilește în funcție de valoarea comenzii și poate fi ales în momentul finalizării acesteia. Chiar dacă puteam merge pe un alt cadou eu m-am oprit tot asupra unui săpun. De această dată săpunul a fost de vanilie neagră și trebuie să vă mărturisesc că miroase foarte bine, face foarte multă spună și lasă în urmă o piele foarte catifelată. Este fix genul de săpun pe care îl ador și de care m-aș despărți foarte greu. 

Cam acestea ar fi produsele achiziționate de mine de această dată. Așa cum v-am zis deja mi-ar fi foarte greu să aleg un preferat mai ales că vorbim de cele mai parfumate produse. Mai sus găsiți și link-uri către site-ul oficial și către produsele primite de mine. Eu vă recomand să vizitați site-ul și să alegeți produsele care vi se potrivesc. Nu uitați că cei de la Bottega Verde au mereu oferte și promoții, deci aveți ocazia de a cumpăra produsele dorite fie la prețuri mai mici fie alături de alte produse. Spor la cumpărături!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.