RECENZIE: „Vraja unui sărut” – Christina Dodd (Iubiri de poveste)

Nume: Vraja unui sărut

Autor: Christina Dodd

Editura: Litera

Colectia: Iubiri de poveste

 

Bine v-am regăsit! Vă era dor de recenziile mele? Ei bine am o veste minunată, începând de săptămâna viitoare voi încerca să fac cât mai multe. M-am decis să citesc cât mai multe cărți și sper ca timpul să îmi vină în ajutor. Acum câteva luni v-am rămas datoare cu recenzia cărții „Vraja unui sărut” scrisă de Christina Dodd, ei bine astă-seară am avut ceva timp liber și de aceea am și postat-o. Cartea am luat-o dintr-un supermarket de la noi din oraș, deci cred că și voi o veți găsi în magazine ca Auchan, Kaufland sau chiar de pe diverse site-uri etc.

Cartea începe prin a ne prezenta sosirea lui Eleanor la casa lui Remington Knight. Eleanor sosește însă sub identitatea verișoarei sale Madeline, fata a fost pierdută de tatăl său la un joc de noroc și acum trebuie să se căsătorească cu Remington. Încă de mici cele două verișoare au semănat foarte mult una cu cealaltă și datorită faptului că Madeline a fost plecată o bună perioadă de timp din oraș, mai nimeni nu poate observa că nu ducesa se află în acea casă.

Eleanor are o fire total diferită față de cea a verișoarei sale, este timidă și rușinoasă și în plus îi este foarte teamă că va fi descoperită. La început totul începe ca un joc, fata trebuie să îl facă pe Remington să renunțe la nuntă, dar cu toate acestea bărbatul din fața ei o captivează tot mai mult. Fata este convinsă că nu îl poate face să renunțe la nuntă, mai ales că el pare foarte decis să meargă până la final. Cu cât încearcă mai mult să îl evite cu atât el se apropie mai mult de ea.

Remington încearcă de mai multe ori să o convingă pe Eleanor să poarte hainele alese de el, cu toate acestea fata se ține tare și face tot posibilul să îl enerveze. Acum tânăra trebuie să meargă la diverse baluri și să îi convingă pe toți că este Madeline, lucru care nu tot timpul se va dovedi ușor de făcut. Oare cum se va descurca tânăra, care până în acel moment la baluri stătea undeva în spatele sălii loc din care nu atrăgea foarte mult atenție, acum când toți ochii vor fi îndreptați asupra ei?

Planurile îi sunt date peste cap atunci când descoperă că Madeline nu va veni la nuntă, acum Eleanor trebuie să ia o decizie se va căsători cu Remington sub identitatea verișoarei sale? Va pleca de la nuntă lăsându-l pe bărbatul iubit cu inima frântă? din umbră cineva îi urmărește toate mișcările tinerei și așteaptă momentul potrivit pentru a o demasca, oare se va întâmpla asta înainte ca Eleanor să îi spună totul lui Remington?

Domnul Remington ascunde însă un secret, ce se va întâmpla când el va fi aflat? Ei bine vă invit să aflați toate acestea citind direct cartea.

„Vraja unui sărut” este o poveste de dragoste foarte siropoasă, ar trebui să vă așteptați și la câteva expresii mai deochiate, dar în total este o carte ce merge citită în serile călduroase de vară sau iarna la focul sobei. De mult nu am mai citit o poveste de dragoste și trebuie să vă spun că aceasta mi-a plăcut foarte mult. În încheiere vă las câteva cuvinte de ale autoarei, trebuie să vă mărturisesc că partea aceasta de final m-a cucerit complet și a făcut ca întreaga poveste să prindă un alt contur.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.