Cum sa evitam o sarcina nedorita?

Zi de zi văd tot mai multe tinere care își încep viața sexuală de la vârste foarte fragede și la nici 16-17 ani sunt însărcinate cu primul copil. Tocmai de aceea m-am gândit să trag un semnal de alarmă, chiar dacă nu sunt de acord cu începerea vieții sexuale de la o vârstă atât de fragedă, măcar pot oferi informații cu privire la contracepție. Nu este ușor să fii un copil cu un copil și tocmai de aceea mai bine previi. În zilele noastre nu este foarte greu să găsești prezervative și tocmai de aceea cred că majoritatea sarcinilor pot fi evitate.

De ce sunt bune prezervativele?

Pentru că ne ajută să evităm sarcinile nedorite. Fie că vrem sau nu să recunoaștem sarcina la o vârstă precoce poate duce la diverse probleme de sănătate atât pentru mamă cât și pentru făt. Nici avortul nu este o soluție, mai ales când se știe că multe femei nu au mai putut face copii după o astfel de intervenție. Cea mai bună metodă este prevenția, iar prezervativele sunt o metodă foarte sigură pentru a nu rămâne însărcinată.

Un alt motiv ar fi faptul că prezervativele ne protejează de foarte multe boli cu transmitere sexuală, mai exact de 97% din aceste boli. Atunci când suntem la primul contact sexual cu un bărbat pe care nu îl cunoaștem obligatoriu trebuie să folosim un prezervativ. Doar în acest fel ne putem asigura măcar un pic că nu vom contacta cine știe ce boală.

De unde putem achiziționa prezervative?

Cea mai simplă metodă pentru a cumpăra prezervative este vizitarea unui sex shop, iar acum aveți ocazia de a face asta direct online. Nu este greu, mai ales că tot ce aveți de făcut este să vizitați site-ul celor de la diavolita.ro și să alegeți prezervativele care vi se potrivesc sau mai bine spus care se potrivesc cu nevoile partenerului vostru. Aveți ocazia de a cumpăra un număr mai mare de prezervative și astfel să fiți sigure că nu veți rămâne fără ele.

Nu este o rușine să cumpărați prezervative, mai ales că ele vă sunt de un mare ajutor. Alegeți acum să vă protejați de boli și de sarcini nedorite! Alegeți să preveniți nu să combateți!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.