Ai reusit sa iti indeplinesti visul de viata?

 

In fiecare dintre noi se da o lupta. Exista acea parte care doreste sa exceleze, sa devina in permanenta mai buna, sa depaseasca orice limite, dar si partea ce ne trage in jos, din cauza careia stagnam si refuzam sa ne dezvoltam.

Cat muncim zi de zi pentru ceea ce ne dorim? Cat construim la visul nostru? Cel mai probabil ca si tu stii ce iti doresti de la viata, insa exista diverse piedici care nu te lasa sa ajungi acolo unde ai vrea.

De cate ori te-ai trezit cu dorinta de a schimba ceva in viata ta si ai inceput sa iei masuri?

cladiri inalte

Niciodata nu o sa se intample ca succesul sa vina de nicaieri, asteptandu-l pur si simplu. Trebuie sa te hotarasti mai intai sa devii o femeie de succes. Spre exemplu, pierderea unor kilograme, care sunt cauza unui corp inestetic, este o tinta pe care trebuie sa ti-o stabilesti. Cu siguranta ca nu vei cantari mai putin daca tu continui sa consumi alimentele ce stau la cauza acumularii acestora. De preferat este sa fii spontana si sa alegi o sala de fitness care sa te ajute in acest sens.

Sunt atat de multe exemple de femei care au reusit prin determinare si insistenta. Spre exemplu, poti sa consulti periodic blogul andraolarean.ro despre care neindoielnic ai mai auzit cate ceva din zbor. Gasesti aici o varietate de articole ce trateaza subiecte de actualitate cu privire la problemele cu care se confrunta multe dintre femei. Cel al autodepasirii si al realizarii personale si profesionale este de asemenea unul de discutat, deci vei gasi solutii si in aceasta privinta pe blogul mentionat.

 Un prim aspect pe care trebuie sa il tii in minte mereu este ca nu trebuie sa te ingrijorezi de fiecare data cand esuezi in a te schimba. De altfel, este normal ca din cand in cand sa te descurajezi. Numai in timp vei invata sa devii atat de stapana pe tine si pe puterile tale incat sa te minunezi de forta ce a stat ascunsa in interiorul tau pentru atat de multa vreme.

Chiar bloggerita despre care am mentionat, Andra Olarean, este un exemplu viu ca este posibil sa ajungi acolo unde iti propui daca iti doresti asta cu adevarat. Spre exemplu, aceasta a reusit, prin multa munca si perseverenta, sa deschida propria sala fitness, precum si o campanie umanitara de succes. Cred ca ar fi inutil sa mai mentionez ca a finalizat studiile universitare pe care si le-a dorit cu brio, fiind vorba despre drept – un domeniu destul de greut.

Este extrem de importanta sustinerea parintilor in orice facem, insa chiar si atunci cand nu avem parte de aceasta putem izbuti in ceea ce ne propunem. Atingerea telurilor tine de cat de determinate suntem sa reusim, indiferent de cat de sus am tinti.

Exista o serie de pasi pe care trebuie sa ii urmam sa ne atingem obiectivele. Iata care sunt cei mai importanti dintre acestia.

Inainte de toate, trebuie sa facem o intelegere cu propriile persoane, sa stabilim concret ce anume vrem sa obtinem. Dupa ce am facut asta, nu trebuie sa incetam sa muncim perseverent. Este actualmente cheia catre reusita.

Un alt lucru pe care il putem face este sa ne intrebam zi de zi daca am evoluat, daca am mai facut un pas spre succes sau stagnam. Daca nu facem fiecare zi sa conteze suntem descurajate si incetam sa mai luptam pentru visul nostru.

Este important sa nu ne fie frica de esec, sa ne analizam in permanenta si sa indreptam orice greseala pe care o facem, invatand din asta.

Sunt aspecte care determina viitorul nostru, de care depinde daca vom deveni femei de succes sau vom ramane la acelasi nivel.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.