Colours of California vine cu o super-oferta la cizme de toamna pentru femei

De ce sa lasi orice trend efemer sa iti invadeze spatiul garderobei? Cu alte cuvinte, nu merita sa iti schimbi tot sifonierul de la sezon la sezon. Dar merita sa pui la punct câteva directii care ti se potrivesc. Hainele si pantofii purtate de unele vedete de peste oceane, cum sunt cele de la Hollywood, pot fi perfecte pentru vremea din regiunea respectiva, dar complet nepotrivite pentru conditiile meteo de la noi. In continuare, te invatam cum sa porti cu stil cizme din cauciuc sau din silicon, perfecte pentru zilele ploioase de toamna.

Brandul Colours of California este recunoscut pentru fabricarea de incaltaminte din materiale de buna calitate. Ca alternativa la pielea naturala, multe modele de cizme de toamna pentru femei sunt produse din silicon, din neopren si cauciuc. Daca inainte, incaltarile din cauciuc erau considerate bune doar pentru mers pe drumurile pline de noroi, la tara sau la pescuit, acum noile perechi de pe piata sunt ideale pentru strada! Innoindu-ti garderoba cu un model pe gustul tau, ai ocazia sa dai viata unor combinatii inedite, datorita versatilitatii de care acestea se bucura. In plus, ele sunt impermeabile si ofera confortul termic necesar pentru a te simti cat mai comod chiar si pe parcursul intregii zile.

In catalogul nostru, vei descoperi cateva modele in tendinte de cizme dama provenind de la marca Colours of California. Poti sa optezi pentru varianta cu print colorat, pentru o pereche din silicon stantat sau pentru una intr-o singura culoare. Tocul jos permite o purtare confortabila.

Cum sa porti cizme din cauciuc pana la genunchi?

O posibilitate de a asorta tinutei tale perechea preferata de cizme joase este sa porti fuste sau chiar si rochie, in combinatie cu dresuri uni sau cu imprimeu.

De asemenea, fiind atat de versatile, cizmele pana la genunchi se potrivesc si cu niste jeansi mai stramti, de tip skinny. In general, modelele de cizme Colours of California merg de minune la diverse combinatii vestimentare casual, asa ca nu trebuie sa petreci prea mult timp in fata oglinzii.

Datorita design-ului modern, in pas cu ultimele tendinte ale sezonului toamna-iarna, poti purta cu succes cizme din neopren, din silicon sau din cauciuc atat in oras, cat si la job! Cauta o pereche care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale. Cu siguranta, o vei putea purta si la anul, deoarece incaltamintea Colours of California este special creata pentru o femeie moderna, dinamica!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.