Cum va avantajeaza instalarea unei fose septice ecologice

 

Fosele septice reprezinta niste incinte fabricate din materiale durabile, precum beton sau fibra de sticla si servesc pentru depozitarea reziduurilor biologice. In timp ce fosele septice normale sunt dotate cu decantor, iar partile solida si lichida sunt iin mod regulat decantate prin vidanjare, noile fose septice ecologice asigura tratarea chimica a reziduurilor. La acestea din urma, partea lichida poate fi eliiminata in sol, in vreme ce partea solida este redusa, favorizand curatirea / vidanjarea la intervale mari de timp.

Va recomandam sa optati pentru fose septice ecologice  deoarece prezinta o mai mare eficienta de epurare alaturi de alte multiple avantaje, ca de pilda urmatoarele:

  • Nu vor exista inconveniente legate de mirosuri sau insect, cu conditia sa fie corect folosite
  • dispun de o lunga durabilitate
  • necesita un spatiu restrans, multumita constructiei subterane
  • presupun costuri scazute de investitii, precum si cheltuieli mai mici de operare si intretinere (depinzand de cerintele de golire si disponibilitatea apei)
  • elimina necesitatea folosirii de energie.  

Fosele septice reprezinta o solutie ideala  pentru locuintele cu densitate redusa din zonele cu masa scazuta de apa. In plus, se bucura de o rezistenta deosebita si sunt reciclabile, respectand mediul inconjurator. De asemenea, un alt beneficiu este ca nu sunt predispuse inundatiilor.

Retineti!

  • Curatarea manuală a rezervorului este foarte riscanta, iar cea de tip vid / mecanica impune utilizarea unor instrumente sofisticate
  • proprietarii care doresc ca activarea fosei sa se realizeze mai rapid pot recurge la folosirea de activatori biologici;
  • echipa Prodac va sfatuieste sa nu achizitionati fose septice care nu dispun de declaratie de conformitate cu marcaj CE.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.