Folii anticondens Acovent – avantaje practice si economice

Avantajele practice si economice ale instalarii unei folii anticondens pentru acoperisul casei sunt multiple, aceasta fiind o alternativa inspirata la montarea de alte solutii costisitoare si nu neaparat la fel de eficiente sau din punct de vedere al calitatii.

Pe scurt, noua membrana anticondens Acovent  poate fi definita ca o alegere foarte buna, actionand impotriva problemelor cauzate de umezeala si prevenind infiltratiile si condensul care, inevitabil, se formeaza pe interiorul acoperisurilor realizate din panouri metalice. Reprezinta o varianta care poate fi aplicata atat pentru acoperisul unei case, cat si pentru cladiri unde de regula se adapostesc animale ori se stocheaza diverse marfuri.

Structura foliei Acovent a fost special proiectata pentru a preveni trecerea apei, in acelasi timp servind la evacuarea vaporilor si controlul fenomenului de condensare si eliminare a acestora. Acest lucru asigura pastrarea capriorilor si termoizolatiei in parametri optimi, acestia ramanand uscati multumita scurgerii apei de-a lungul membranei.

Cum se formeaza condensul – la scaderea temperaturilor exterioare sub nivelul de formare a fenomenului de roua, vaporii se condenseaza pe interiorul invelitorii. Condensul poate afecta calitatea materialelor depozitate intr-un spatiu sau animalelor si de asemenea produce daune semnificative acoperisului si casei, impactand negative calitatea habitaclului.

Solutia anticondens Acovent este superioara altor tipuri de sisteme folosite pentru protejarea si izolarea acoperisurilor metalice. In plus, montand panouri imbunatatite cu Acovent, se realizeaza economii considerabile, de exemplu comparativ cu investitia pentru paturile din fibra de sticla.

Avand implementata cea mai noua tehnologie din domeniu, acest accesoriu este lider pe piata in ceea ce priveste mentinerea uscata a izolatiei constructiei.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.