Cadoul perfect de sarbatori

Anul acesta de Craciun, ii voi face iubitului meu cel mai frumos cadou pe care si-l doreste de ceva vreme.

Cadoul pe care o sa il primeasca o sa il surprinda din mai multe motive, insa principalul motiv este ca nu se asteapta sa primeasca de la mine acest cadou si mai ales in perioada aceasta a anului.

Ii voi cumpara o bicicleta electrica  pe care si-o doreste pentru a merge cu ea la serviciu atunci cand vremea ii permite bineinteles, dar si totodata pentru a scapa de traficul infernal din oras,

De asemenea ii va fi de folos si la deplasarile din oras pe care le face de mai multe ori pe zi in timpul serviciului.

Bicicleta am ales sa o cumpar acum, deoarece in perioada aceasta a anului sunt reduse in primul rand datorita anotimpului si totodata fiind sarbatorile de iarna cu siguranta vor avea reduceri si mai bune.

Am facut economii pentru a putea sa ii cumpar bicicleta  autohtona cum o numeste el, insa eforturile mele cu siguranta vor fi rasplatite atunci cand voi vedea bucuria din ochii lui.

Iubeste bicicletele la nebunie, si am ascultat de foarte multe ori peripetiile si aventurile prin care a trecut pe celebra lui bicicleta Pegas, bicicleta pe care cred ca fiecare copil a pedalat cu zambetul pe buze si plin de speranta macar de cateva ori in copilarie.

Va mai aduceti aminte bicicleta din copilarie? va mai aduceti aminte cum asteptam cu nerabdare sa o primim fie de la fratele mai mare, fie noua, fie de la altcineva? cu cata nerabdare asteptam sa facem prima cursa cu ea?

Acum celebra bicicleta Pegas, a adus si imbunatatiri si modele noi, este in pas cu tehnologia si aduce pe piata bicicletele electrice care sunt extrem de utile in zilele noastre.

Bicicleta electrica va fi cadoul perfect pentru iubitul meu, cadoul ce il va face fericit, iar pentru mine fericirea lui va fi si si fericirea mea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.