Organizezi un teambuilding la munte? Iata 3 tips-uri pentru un eveniment perfect!

 

Daca planifici un teambuilding pentru compania ta in aceasta perioada, o excursie de un weekend la munte este alegerea perfecta. In multe statiuni, zapada deja si-a facut simtita prezenta, asa ca puteti merge pe partie, caci acestea au inceput sa fie amenajate, iar tunurile functioneaza. Citeste, in continuare, cum poti organiza o iesire corporate perfecta, respectand cateva sugestii simple.

Iata 3 tips-uri pentru un teambuilding la munte de neuitat!

 

  1. Planifica activitati interesante
Business people in circle stacking hands

Daca iti doresti ca angajatii sa se simta extraordinar pe durata excursiei, este necesar sa planifici din timp activitatile pe care urmeaza sa le faceti. Chiar daca este o iesire informala, in aparenta, afla ca este nevoie sa faci un program destul de concret. De exemplu, intr-una dintre seri, organizeaza un workshop util pentru echipa. In acest sens, cumpara de la Absolutoffice tablele magnetice si markere. Activitatile de acest gen nu numai ca unesc colegii, ci si le ofera sansa acestora de a invata lucruri noi si folositoare pentru job. In plus, ai grija sa nu supraaglomerezi programul, pentru ca scopul principal al teambuildingului este relaxarea si distractia!

 

  1. Pune la punct logistica

Pentru un teambuilding fara incidente neplacute, organizeaza totul din timp si asigura-te ca te-ai gandit la toate detaliile necesare. De exemplu, daca plecati cu automobilele firmei, vezi ofertele site-ului Neobat si fa o verificare temeinica a masinilor. In plus, echipeaza-le cu cauciucuri de iarna si lanturi, caci zapada si gheata deja isi fac simtita prezenta, in statiunile montane. Mai mult, asigura-te ca alegi o locatie potrivita si suficient de spatioasa pentru toata echipa, cat si o perioada favorabila pentru fiecare angajat.

 

  1. Pune accentul pe echipa

Scopul principal al unui teambuilding, asa cum o sugereaza si numele, ar trebui sa fie inchegarea echipei deja existente si consolidarea ei. De aceea, pune accentul pe acest lucru si asigura-te ca fiecare persoana din companie este implicata in activitatile pe care le desfasurati. Adesea, pot exista oameni retrasi, introvertiti sau timizi, care evita contactul cu grupul si prefera sa ramana in zona de confort. Ei bine, rolul tau este acela de a te asigura ca acestia se simt acceptati, integrati si validati social, atat pe perioada teambuildingului, cat si in general, la birou.

 

Asadar, daca planuiesti organizarea unui teambuilding la munte, in aceasta iarna, tine cont de sugestiile utile de mai sus!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.