Idei de cadouri pentru copii

Cu siguranta ti s-a intamplat de foarte multe ori sa fii nevoit sa mergi sa alegi un cadou pentru un copil, insa sa nu stii care ar putea fi alegerea cea mai potrivita. Poate urmeaza sa mergi in vizita la una dintre prietenele tale si atunci nu te poti duce cu mana goala sa te intalnesti cu copilul ei. Apoi, stim cu totii cum copiii abia asteapta chiar si o mica atentie, asa ca trebuie sa faci o alegere inspirata. In continuare iti voi dezvalui cateva idei de cadouri potrivit in functie de varsta copilului, dar si cateva indicatii despre cum ai putea sa alegi cel mai bun cadou care va fi si apreciat.

Pentru a te asigura ca vei oferi cadoul potrivit, ar trebui sa sa intrebui parintele ce anume si-ar dori copilul sau. In cazul in care parintele ezita sa iti raspunda, cel mai bine ar fi sa petreci un sfert de ora pe un post de desene animate si vei vedea care sunt jucariile din reclame. Apoi, intreaba parintele daca copilul are déjà acea jucari, iar in cazul in care acestia nu iti ofera niciun pic de ajutor in privinta alegerii cadoului, orienteaza-te dupa urmatoarele indicatii.

Bebelusi pana intr-un an

Daca vizitezi un bebelus cu varsta pana intr-un an, jucariile cele mai apreciate de catre cei mici sunt cele colorate, care emit diferite zgomote sau sunete si care pot fi tinute cu usurinta in mana. Incearca diferite texturi de materiale.

Apoi exista cartile cartonate interactive cu butoane care imita zgomote scoase de animale. Acestea imbina tot felul de material si sunt spre deliciul prichindeilor. Poti alege si o jucarie de dentitie mai sofisticata sau poti opta pentru o lampa cu proiector. Nu uita ca bebelusii apreciaza jucariile muzicale de plus sau cele asemanatoare unei cutiute muzicale.

In cazul in care esti un patron si doresti sa oferi cadouri pentru copii angajatilor poti sa le oferi cosuri cadou pentru copii de la Giftidea.ro.

pachete cadou pentru copiii angajatilor

Intre 1 si doi ani, numarul de jucarii destinate acestei varste este de-a dreptul impresionant. Toate sunt foarte ochioasa, asa ca, daca iti doresti sa faci un cadou frumos care sa fie folosit mai mult de cateva ture de joc, alege jucariile amuzante si educative. Nu uita ca la aceasta varsta micutii sunt pasionati de sortarea formelor.

Dupa ce a trecut pragul de 3 ani jocurile copiilor a ajuns la gradul de complexitate pentru le place sa se joace “de-a gradinita”, “de-a doctorul” asa ca ar trebui sa ii urmaresti pasiunile de moment sis a il sprijini in acest jocuri deoarece ele dezvolta foarte mult imaginatia. Este varsta la care copilul reactioneaza la puzzle-uri sau alte jocuri de creativitate. Alege pentru baietei o trotineta, iar pentru fetite un carucior pentru papusi sau chiar o carte cu povesti.

 

Material realizat impreuna cu Giftidea.ro – Lider in cosuri cadou corporate.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.