Recenzie: „Prin cenusa de visuri” – O.G. Arion

 

 

 

Nume: Prin cenușă de visuri

Autor: O.G. Arion

Editura: LIBREX PUBLISHING

Categorie: Literatura Română

La vânzare pe: Librăria Online Libris

Seria: Nemuritor

Alte volume: Ultimul viking”, „Te voi găsi”, „Dincolo de timp”,  „Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești

 

 

 

 

 

 

FRAGMENT:

” – Nu avem nevoie de un petec de hârtie, am spus. Cu acest inel, te iau pe tine, Arrio, să-mi fii soț, la bine și la greu.

-Da.

Buzele i se curbară într-un surâs tremurător și ochii argintii mă țintuiră. Am citit în ei dragostea. Și ceva mai profund. Mai întunecat. Frică. Trupul i se cutremură convulsiv și o spumă roșie i se prelinse în colțul gurii. Și- apoi lumina din ochi i se stinse.

I-am sărutat fruntea rece. Se terminase. ”

 

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Astăzi vreau să vorbim despre noul volum al seriei „Nemuritor” scris de O. G. Arion și primit de la Librăria Online Libris. Am avut ocazia de a citi acest volum în doar o singură zi, efectiv acțiunea este una foarte complexă și este foarte greu să lași cartea jos din mână înainte de a ajunge la final. Prin cenușă de visuri este cel mai bun volum al seriei, cel puțin din câte am citit până acum. Spun până acum deoarece mai am de citit și ultimul volum, iar din ce am văzut în  epilog acesta va fi și mai bun.

Pentru cei care nu au citit până acum despre această serie trebuie să fac o mică introducere:

Acțiunea începe în momentul în care Victoria, o tânără frumoasă, descoperă o persoană rănită grav în spatele cafenelei ei, acest om îi va da o monedă și astfel totul se va complica. Moneda nu este una simplă ci face parte dintr-o comoară blestemată. Fără să vrea Victoria se trezește în fața unei lumi noi, o lume în care ființe cu diverse puteri trebuie să se ascundă printre oameni. Încă de la început Victoria se simte atrasă de chipeșul și nemuritorul Ian, cu toate acestea fata își predă inima lui Arrio, un superb vampir.

Returnarea monedei aduce după sine mai multe lucruri, astfel Victoria devine Stăpână a Argintului. Asta nu este totul pentru că tânăra noastră primește de la argint trei puteri: puterea de a rezista la constrângeri și de a putea constrânge persoane supranaturale, puterea de a aduce la viață ființe supranaturale și puterea de a lua viața ființelor supranaturale. Astfel ea ajunge să fie temută în lumea aceasta ascunsă, dar și să fie în pericol destul de des. Pentru că a adus la viață o prințesă de mult pierdută Victoria are acces la o vrajă foarte puternică, una ce poate transforma un vampir în om. Cu ajutorul acestei vrăji Victoria poate câștiga alături de ea un Arrio uman.

Prin cenușă de visuri” este o carte plină de acțiune, de momente de suspans, de iubiri pătimașe. Pentru că vraja este una foarte puternică și pentru ea sunt nevoie de mai multe obiecte Victoria este obligată să găsească un obiect care i-a aparținut iubitului ei în perioada în care acesta era uman și la care acesta ținea foarte mult. Vorbim despre întoarcerea în timp, despre întoarcerea la zilele în care Arrio era încă o persoană umană, o persoană caldă cu un larg viitor în față.


La început totul ar părea simplu, dar O. G. Arion ne-a pregătit foarte multe surprize. Volumul reușește să ne urce ușor pe cele mai mari culmi ale suspansului, doar pentru ca mai apoi să ne readucă pe pământ. Victoria are ocazia de a întâlni mai multe persoane supranaturale și întâmpină numeroase piedici. Nu mai vorbim despre persoana aceea simplă, din contră Victoria s-a transformat într-o adevărată femeie care va face totul pentru a își duce misiunea la sfârșit.

Întoarcerea în timp nu este un lucru ușor, iar o simplă greșeală o poate costa pe protagonistă totul. Va scăpa oare Victoria cu viață din această călătorie? Cine este oare persoana în mâinile căreia va fi predată de Căpitanul William Death? Ce preț va plăti la final Victoria pentru că a influențat viitorul?

Dacă sunteți curioși cum a început cu adevărat povestea de dragoste dintre Victoria și Arrio trebuie obligatoriu să citiți „Prin cenușă de visuri”. Nu uitați că Librăria Online Libris vă pune la dispoziție volumele seriei „Nemuritor”.

 

 

10 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.