Convingeti copiii sa manace cu flori comestibile!

O mama este foarte dezamagita cand copilul ei nu mananca supa in care ea a fiert in acelasi timp cu iubirea, cele mai gustoase si sanatoase legume. Micutul negociaza dur si nesanatos: promite sa mai ia o lingura, daca i se da o bomboala sau o acadea sau plange si refuza alimentele pentru care s-a depus atata efort.

Mamici dragi, v-ati gandit insa sa folositi flori comestibile  sa-i determinati pe cei mici sa termine totul din farfurie, ba chiar sa mai ceara o portie?

Cum puteti proceda:

  • Scobiti o painisoara alba de miez si lasati numai coaja. In acest “recipient” puneti supa, iar deasupra acesteia florile multicolore, comestibile si parfumate. Micutii vor manca tot cu mare pofta. Pentru mai multa aroma si un aspect deosebit, puteti fierbe cateva flori comestibile impreuna cu legumele si carnea.
  • Alegeti un dovlecel sau pepene galben cu forma frumoasa! Scobiti-l bine si turnati supa calda in “castronel”. Parfumul se intipareste in minte garantat.

Continutul ornati-l cu flori comestibile din cutia comandata in magazinul Goveggies.ro si care costa 14 lei!  Atractia copiilor fata de tabloul  multicolor comestibil se va manisfeta instantaneu, in plus, multe dintre aceste ornamente foarte frumoase contin vitaminele A si C.

  • Cu ingeniozitate se pot prepara deserturi sanatoase si de basm pentru cei mici. Iata cateva exemple:
  • Se face un piure de fructe: o banana, o clementina, fara sambure, capsuni, kiwi. Preparatul se poate amesteca sau se poate pune pe un platou culoare langa culoare, in functie de fructe si se orneaza cu flori multicolore comestibile.
  • Se faramiteaza biscuiti, se rad mere acrisoare, amestecul se omogenizeaza, se pune in cupe multicolore si de orneaza cu flori comestibile.
  • Se face o placinta cu mere sau cu branza si se orneaza din belsug cu fulgi de cocos. Pe intinderea alba pot inflori multicolor, gustos si parfumat produsele primate la cutie din magazinul amintit mai sus.

-un pepene galben parfumat, fara miez poate fi umplut cu afine, coacaze negre si rosii, cirese fara sambure, zmeura, mure, capsuni, rondele de banana si kiwi peste care se pun din loc in loc flori ce se pot manca.

Sper ca am convins parintii sa plaseze comenzi acum pe site fiindca spectacolul utilizarii florilor comestibile in alimentatie este original si va fi degustat cu multa placere. Ajutati micutii sa consume si sa pretuiasca hrana sanatoasa si naturala 100% si formati-le deprinderi alimentare pentru intreaga viata de la o varsta cat mai frageda!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.