Cadoul ideal pentru ziua lui se gaseste la Griffes 31

 

Aparate de ras, sticle de vin (pe care le bea cu mine), cadouri banale…Daca ar fi fost femeie, i-as fi cumparat trandafiri negri sau albastri sa o impresionez, dar pe el, cum il pot uimi? Dezbat problema cu prietenele si ma agit fiindca el este mereu atent si inventiv de ziua mea.

Clipele de consiliere amicala imi prind bine, fiindca aflu o informatie ce valoreaza echivalentul a tot aurul din lume. Griffes31, online fashion store  comercializeaza online haine de firma semnate de 70 de designeri renumiti din lume, cu reduceri de 50-70%. Nu trebuie sa ma furisez sa-i aleg cadoul, ci prind cateva moment de singuratate, trec in revista produsele, plasez comanda, o achit si pachetul va fi livrat acasa pe numele lui.

Eu voi sta cuminte, cat se poate de cuminte si il voi intreba:

-Ce ai primit, dragul? Mor de nerabdare sa vad! Ce admiratoare anonima ai tu, iubitule?

Dar pana la clipa acceea in care ii voi aprinde lumina bucuriei si recunostintei in ochi, sa trec in revista produsele de la imbracaminte barbati .

Fiindca vine primavara, o vesta si o bluza eleganta,  care sa se asorteze perfect vor alcatui cadoul perfect de la mine pentru el.

Vesta neagra de la Tommy Hilfiger costa acum cu 40% mai putin, deci voi avea bani si de o bluza. Este o vesta asa cum am dorit sa-i cumpar una: cu guler rotund, prevazuta cu capse (cel mai eficient mod de inchidere),dotata cu doua buzunare asigurate cu fermoare si design geometric pe intreaga sa suprafata. In plus este foarte calduroasa fiind capstusita cu puf de rata.

La ea se sorteaza bluza rosie, galbena sau portocalie.

Sunt incantata de cadoul lui, mai iau o inghititura de cafea aromata si nu rezist sa nu vizitez si raionul imbracaminte femei .

Nu pot sa nu-mi fac cadou BLUZA FRECCIA CRISTINAEFFE! Nicio femeie nu i-as rezista, chiar daca ar cauta un cadou pentru sot sau pentru copil! Este gri, accesorizata cu strasuri si perle in zona decolteului in V, iar torsadele vor fi mereu la moda. Manecile din voal fin dau o elegant aparte bluzei, mai ales ca mansetele sunt tricotate. Reducerea pretului cu 50% este un alt amanunt care ma incurajeaza sa o comand.

Dar el? Va fi mai mult decat incantat de darul pe care i l-am pregatit.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.