Cadoul special pentru cei mai speciali parinti

 

Dragii mei, in articolul de azi va voi povesti de cadoul pe care le-am facut parintilor mei cu ocazia aniversarii a 25 ani de casatorie, sau asa cum stim cu totii, aniversarea nuntii de argint.

 

Ai mei au vrut sa facem o masa in familie si cativa prieteni foarte apropiati ai lor, nu au vrut ceva foarte sofisticat.

 

Dorindu-mi sa le ofer ceva mai deosebit, am inceput sa ma gandesc, dar si sa dau o tura prin magazine ca sa culeg idei de cadouri.

 

Nimic din ce imi placea parca nu era suficient pentru ei, sau parca nu se potrivea perfect cu evenimentul lor.

 

M-am gandit prima data sa cumpar o lenjerie de pat  , insa prima dat mi s-a parut un cadou comun si parca tot nu era ceva deosebit.

 

Insa, dupa ce am mai cautat prin magazine fel si fel de cadouri, am ajuns pana la urma sa ma gandesc tot la una din acele lenjerii de pat.

 

Asa ca am inceput cautarea pe un site de unde mi-am mai achizitionat eu diverse accesorii de pat, precum cuverturi de pat,sau pilote si am inceput sa caut o lenjerie de pat mai deosebita.

 

Stiam ca voi gasi si lenjerii de pat de lux aici, confectionate bineinteles din materialul meu preferat, bumbacul.

 

Am gasit o lenjerie de pat de lux, din bumbac egiptean, bumbacul egiptean fiind un bumbac de cea mai buna calitate recunoscut pe plan international pentru rezistenta lui in timp dar si pentru finetea lui.

 

Ma gandeam cat de bine se vor simti ai mei parinti in momentul in care se vor relaxa intr-o astfel de lenjerie, stiam ca merita si vruiam sa ii vad ca se simt bine si fericiti, fiind mandri de copiii lor.

 

A fost un cadou deosebit, iar camera lor a arata deosebit in momentul in care lenjeria a acoperit patul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.