Oferă cu încredere o ie romaneasca

Bine ați revenit pe blogul meu! Dacă în trecut ia era considerată doar  o componentă a costumului tradițional românesc, acum ea a devenit o adevărată piesă vestimentară. Aveți ocazia de a adăuga ținutei voastre o notă tradițională sau chiar să oferiți o ie romaneasca persoanelor dragi. Mama mea a adorat iile și tocmai de aceea de 8 Martie vreau să îi fac cadou una. Am căutat de mult timp ii, inițial m-am adresa vecinelor de la „țară”, cu gândul că poate au păstrate de la rude, apoi am zis că o să cumpăr una din comerț, chiar dacă nu este realizată manual, însă norocul a venit din spațiul online. Nici nu vă pot spune cât de fericită am fost când i-am găsit pe cei de la Anilu și am văzut că au ii realizate manual.

Câte tipuri de ie romaneasca există la Anilu?

  • Ie mânecă lungă sau Ie cu mânecă scurtă. Dacă înainte nu existau decât ii cu mânecă lungă, acum cei de la Anilu ne oferă și o gamă de ii cu mânecă scurtă. Acestea sunt perfecte dacă vreți să le asortați cu fuste sau pur și simplu vă plac mai mult bluzele cu mânecă scurtă.  Indiferent ce veți alege puteți fi sigure că veți beneficia de o ie romaneasca realizată manual.
  • Ie românească pictată manual. Atunci când vă doriți o ținută spectaculoasă trebuie să aveți în vedere achiziționarea unor ii tradiționale. În acest fel veți putea combina cu foarte multă ușurință tradiționalul cu modernul.
  • Ie stilizată sau Ie clasică. Pentru început trebuie să vă gândiți ce fel de ținută vreți să creați. Dacă vreți să mergeți pe o ținută tradițională cel mai bine este să optați pentru o ie clasică. În schimb dacă vreți să aveți o ținută mai modernă vă puteți axa pe iile stilizate.

Pentru o ținută și mai frumoasă vă recomand să apelați cu încredere la rochiile brodate manual. Acum aveți ocazia de a cumpăra cele mai frumoase modele de rochii tot de pe Anilu. Puteți alege în funcție de motivele broderiei, de culori, de lungimea rochiei sau de lungimea mânecilor. Important este să găsiți rochiile care vi se potrivesc cel mai bine.

Mai sus aveți doar o parte din modelele de rochii care sunt disponibile spre vânzare. Așa cum puteți vedea modelele vechi sunt reinventate și astfel rochiile reușesc să fie în ton cu ultimele cerințe ale lumei modei. Alegeți să purtați anul acesta cele mai frumoase rochii brodate!

De ce să cumperi ie romaneasca de la Anilu?

Pentru că vei avea ocazia de a cumpăra o ie romaneasca realizată de un meșter artizan. Asta înseamnă că vei putea câștiga un produs de calitate, realizat exact ca pe timpuri. Dacă ești în căutarea calității atunci ai ajuns în cel mai bun loc.

Deoarece vorbim despre prețuri foarte avantajoase. Pe Anilu prețurile încep doar de la 190Ron, iar foarte multe produse de pe site pot fi cumpărate acum la reduceri. Asta înseamnă că este cel mai bun moment să surprindeți pe cineva cu o ie romaneasca.

În general aveți ghinionul de a nu vă găsi mărimea pe site-urile cu articole vestimentare? Ei bine la Anilu nu trebuie să mai faceți griji. Dacă găsiți o ie romaneasca care să vă placă și nu găsiți mărimea potrivită, tot ce aveți de făcut este să alegeți „Made to Measure” și să treceți mărimile voastre în formularul de comandă.

Un alt motiv foarte important ar fi posibilitatea de a plăti în rate pentru ia dorită. Credeți-mă că știu cum este să îți placă un model mai scump și să nu ai, în acel moment, bani pentru el. Sinceră să fiu eu în astfel de cazuri aș opta cu cea mai mare plăcere pentru plata în rate. Dacă în schimb aveți toți bănuții trebuie să vă mărturisesc că puteți face plata atât pe site, cu cardul, cât și ramburs, la sosirea coletului.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele care pe mine m-au convinsă să spun „DA” achiziționării unei ii tradiționale de la Anilu.ro. Vă invit și pe voi să intrați pe site-ul lor pentru a vedea întreaga gamă de ii.

Voi ce părere aveți despre folosirea ii-lor românești în realizarea ținutelor?

17 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.