Interflora – mesagerul emoțiilor

„Femeia este un trandafir ceresc în viaţa pământeană.”

(Schiller)

Sursa: facebook.com/InterfloraRomania

Bine ați revenit pe blogul meu! Cum luna Martie este „Luna Femeilor” astăzi vreau să discutăm despre femeile din viața noastră. Mama este prima femeie cu care ne întâlnim în viață, ea este cea care timp de 9 luni ne oferă adăpost și căldură. Mai apoi ea este cea care ne învață să mergem, să spunem primele cuvinte, iar la momentul potrivit ne învață cum să pornim în viață. Ea este mereu acolo, bucurându-se alături de noi de fiecare succes și încurajându-ne la fiecare eșec.

Cu toate acestea de multe ori noi ne aducem aminte de ele doar de 8 Martie. Știți și voi acea zi din an în care ne dăm peste cap să găsim cele mai frumoase cadouri. Acest lucru este frumos, dar cred că ar trebui să ne aducem mai des aminte de mamele noastre. Nu trebuie să le oferim cele mai scumpe cadouri, chiar și un singur buchet de flori cadou va aduce lacrimi în ochii celor care ne-au dat viață.  Interflora International  este mesagerul nostru, în această călătorie. De mai bine de 100 de ani această florărie online  reușește să își impresioneze clienții, de pe tot globul, prin stilul lor unic și prospețimea florilor livrate.

Cum putem comanda cel mai frumos buchet flori online?

  • Primul pas este accesarea site-ului interflora.ro și alegerea celui mai frumos buchet. Vreți să luați flori online  pentru un anumit eveniment, dar nu știți ce să alegeți? Cel mai bine este să vă uitați peste categoriile puse la dispoziție de Interflora România. Știați că există buchete cu care puteți spune „Îmi pare rău” și buchete cu care să transmiteți doar un „Mulțumesc”? În această florărie online veți găsi buchetul perfect pentru orice moment al vieții, indiferent de persoana căreia îl dăruiți.

    Sursa: facebook.com/InterfloraRomania

  • Dacă vreți să o încântați, vă recomand să treceți și pe la rubrica „Cadouri”. Sincer nu cred că există femeie care să reziste în fața unui ursuleț de pluș sau a unui elegant lănțișor. Un cadou mai special este trandafirul stabilizat, ce își va păstra calitățile pentru cel puțin 2 ani.
  • Următorul pas îl reprezintă adăugarea în coș a buchetului și realizarea biletului ce îl va însoți. Dacă vreți să rămâneți un „admirator secret” nu completați nimic în rubrica de mesaje. Tot pe această pagină veți putea stabili intervalul orar în care se va face livrarea.

Când trebuie să oferim flori femeilor?

Sursa: facebook.com/InterfloraRomania

De câte ori ne dorim și de câte ori ni se ivește ocazia. Florile sunt cea mai scurtă cale spre inima unei femei. Parfumul lor reușește să cucerească orice inimă, iar designul buchetului va pune o pată de culoare în orice încăpere. Fiți siguri că nu este așa greu să faceți o comandă flori. Tot ce aveți nevoie este un telefon/laptop/tabletă sau alt dispozitiv conectat la internet și desigur semnal. În maxim o oră comanda va fi gata.

Dacă vreți să faceți o surpriză, tot la această florărie puteți apela. Aveți ocazia de a face la orice oră comanda, fără ca ea să își dea seama. În plus puteți să o faceți și de la serviciu, facultate, centrul orașului sau de oriunde vreți voi. La data aleasă de voi un curier flori îi va aduce frumosul cadou, iar voi veți putea vedea bucuria din ochii persoanei iubite.

Nu așteptați un anumit moment pentru a îi spune că o „Iubești” ci arătați-i asta cât de des se poate. Acum aveți alături o florărie online cu ani de experiență, o florărie care are peste 58.000 de puncte de vânzare pe întreg globul. Alegeți să oferiți un buchet spectaculos, alegeți calitatea produselor Interflora!

Acest articol a fost scris pentru proba numărul 4, din competiția Spring SuperBlog 2018!

 

14 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.