Vindem-Ieftin.ro – Cel mai tare concept de pe piata materialelor de constructie

Doar ce obținusem proiectul de construcție, luasem avizele, autorizațiile, mai pe scurt toate actele și credeam că partea grea luase sfârșit. Nu știu de ce, dar mereu am fost în idee că după ce termini cu actele, totul funcționează ca într-un joc de puzzle. Aici se „așează” dormitorul, acolo baia, dincolo camera de oaspeți, bucătăria etc. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. După ce am adunat toate actele ne-a fost prezentat și devizul cu necesarul și costul materialelor. Am rămas șocați! Efectiv nu ne așteptam la un astfel de preț! Înțelegeam că ne trebuiau tamplarie PVC, acoperișuri, instalații și multe altele, dar totuși costul era mult prea mare. Șeful firmei care urma să se ocupe de construcția propriu-zisă ne-a comunicat că putem achiziționa noi materialele. În același timp ne-a zis că vom pierde enorm de mult timp și cu siguranță vom reveni la varianta propusă de el. Cu toate acestea, noi nu am vrut să renunțăm la ideea că se poate și mai ieftin, dar beneficiind de aceeași calitate sau chiar de o calitate mai bună.

Pentru că atât eu, cât și soțul meu munceam de dimineață până în seară, am început să căutăm prețuri pentru materialele necesare în spațiul online. Așa am ajuns pe Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, inițial nu am stat mult pe site pentru că nu aveau niciun preț afișat. Am crezut că este doar un site care își face reclamă, iar în realitate are prețuri piperate. După câteva zile, când deja epuizasem toate variantele găsite, am decis să o luăm de la zero. Ca să putem vedea oferta am solicitat, site-ului Vindem-Ieftin.ro, prețuri pentru o parte din materiale.  La scurt timp am primit e-mail de la ei și trebuie să vă recunosc că prețul final era cu peste 10% mai ieftin decât ce găsisem la alte firme. Spre surpriza noastră ei ne-au atenționat că achiziționând un volum mai mare de materiale, vom primi prețuri mai mici.

Cum am procedat, după aceea?

  • Am trimis devizul cu toate produsele care ne trebuiau și cu cantitățile aferente. Cei de la Vindem-Ieftin.ro folosesc un concept diferit față de ceea ce întâlnim de obicei pe piața materialelor de construcție. Oferind soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
  • Pasul II a fost stabilirea modului în care vor fi livrate materialele. Așa cum probabil vă dați seama și voi, noi nu aveam spațiu unde să depozităm totul deodată, căci aveam doar terenul pe care urma să se înalțe căminul mult visat. Spre norocul nostru, cei de la Casa de Vânzări oferă și posibilitatea de a primi materialele de construcție în etape, în funcție de stadiul în care se află construcția. Astfel am putut opta pentru a primi mai întâi materiale pentru structura si fundatie, apoi cele pentru acoperiș, iar după restul produselor.
  • În final am aplicat pentru plata materialelor. În cadrul acestei firme plata se face în avans, dar se asigură protecție pentru întreaga perioadă de livrare. Toate materialele de construcție achiziționate sosesc însoțite de avize, iar în cazul în care apar unele probleme, acestea se rezolvă foarte rapid. Cu toate acestea noi nu ne facem griji, am văzut deja numeroase video-uri cu modul în care marfa este descărcată, încât să ne dăm seama că avem de-a face cu  profesioniști adevărați.

De ce să alegeți și voi Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro?

Pentru că aveți ocazia de a cumpăra materiale de construcție aproape la prețurile de producător. Puteți vedea mai sus cum este, în mod normal, realizat prețul în cadrul unui supermarket și cum este calculat atunci când vine vorba de Vindem-Ieftin.ro. De asemenea trebuie să specific că această firmă negociază în numele vostru cu producătorii, pentru ca la final să vă puteți bucura de cel mai mic preț.

Deoarece oferă toate materialele de construcție de care ați putea avea nevoie pentru casa voastră, dar și pentru amenajari exterioare. Vreți să cumpărați un frumos set de masă + scaune pentru grădina voastră? Atunci intrați pe site și alegeți modelul dorit, apoi comandați-l. Vreți să creați o seră și aveți nevoie de o folie pentru ea? Tot acest site vă vine în ajutor. Aveți mii de produse din care să alegeți, tocmai de aceea cel mai bine este să îi vizitați cât mai repede.

La voi produsele ajung direct din depozitul producătorului. Asta înseamnă că nu va mai trebui să plătiți în plus taxe de depozitare. Marfa este ambalată cu multă grijă, astfel încât nu veți întâmpina probleme în timpul livrării. Așa cum am zis și mai sus recenziile video, de pe site, sunt cel mai bun exemplu pentru felul în care decurge procesul de primire a materialelor comandate.

Dacă materialele de construcție sunt mai ieftine, decât pe alte site-uri, asta nu înseamnă că ele sunt mai proaste calitativ. Cei de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro se asigură că primiți cele mai bune materiale. De asemenea trebuie să vă specific că pentru toate produsele vândute, firma oferă garanție!

Probabil, dacă nu am fi avut curajul de a căuta și alte soluții, acum am fi plătit enorm de mult pentru materiale. Tocmai de aceea vreau să vă ajut și pe voi. Cereți-i celui care se ocupă de execuția construcției casei voastre cantitățile și prețurile materialelor. Apoi intrați pe Vindem-Ieftin.ro pentru a solicita oferta cu prețurile pe care vi le oferă ei. Vă garantez că vor fi sub cele pe care le-ați primit de la executant.

P.S. Dacă apelați la ei, nu uitați să filmați momentul în care produsele sunt descărcate, pentru a putea primi din partea firmei 100 Ron.

Acest articol a fost scris pentru proba numărul 5, din cadrul Spring SuperBlog 2018.

15 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.