Stil prin impodobirea casei cu bijuterii

Margele, pandative, coliere cu scoici sau cu diferite pietre viu colorate se tot aduna prin casa; le putem pastra in sertare sau cutii sau ar fi minunate decorand pereti sau locuri din casa care au nevoie de culoare.

 

 

Sufrageria – mica expozitie a personalitatii proprietarilor

 

Minimalismul este la moda in ceea ce priveste mobilarea casei, insa decoratiunile sunt accente care dezvaluie stilul. In cateva minute petrecute intr-o sufragerie, orice musafir isi poate da seama despre personalitatea gazdelor: pasiuni, statut social, bunastare, chiar meserii si asa mai departe.

 

Gustul insa este un aspect rar intalnit – se poate citi stilul proprietarilor unei case din amenajarea acesteia, insa a amenaja cu stil nu este la indemana oricui.

 

Femeile isi vor expune cu usurinta cateva bijuterii cu design deosebit, pe un suport de bijuterii sau chiar aranjate intr-un decor realizat dintr-o rama veche si un placaj. Bineinteles, bijuteriile pretioase nu trebuie lasate la vedere, mai degraba margele imbinate in mod traditional, bijuterii de cupru sau niste cruci crestine de argint, care pot sugera orientarea religioasa a gazdelor.

 

Barbatii isi pot agata ochelarii de soare, ceasuri si alte podoabe pe un suport dintr-o plasa de sarma, poate undeva pe holul de langa intrarea in casa.

 

Camera copiilor – un mic palat sau un castel ca in povesti

 

Povestile care inspira pot fi cele clasice sau cele cu eroi contemporani, astfel incat micile printese vor aseza prin camera inele fermecate sau diademe, iar baietii pot avea coliere, breloace sau ceasuri cu simboluri ale unor supereroi.

 

Baia sau terasa – locurile ideale pentru pastrarea suvenirurilor de la mare

 

De la mare sau din drumetii putem culege scoici sau pietre cu forme atragatoare, care pot avea un loc perfect in vaze transparente sau asezate in diferite feluri in ghivece. Iar coliere de scoici si de pietre pot decora baia, facand-o un spatiu si mai relaxant, care sa aminteasca de o mare linistita, de vacanta si buna dispozitie.

 

Dincolo de utilitatile care pot fi date bijuteriilor in decorarea unei case, acestea pot reprezenta amintiri si momente placute, ceea ce va da casei un ambient in care timpul este petrecut cu placere si cu drag.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.