Vezi oferte 2018 Bulgaria Golden Sands pentru urmatoarea ta vacanta!

Exista un motiv anume pentru care statiunea Nisipurile De Aur are acest nume, cunoscut de catre turistii straini ca si Golden Sands, o statiune din Bulgaria la Marea Neagra. Senzatia pe care unii turisti o au atunci cand calca pentru prima data cu picioarele goale pe nisipul auriu, din plajele statiunii, este unica datorita culorii specifice plajelor din zona. Statiunea e la mai putin de o jumatate de ora distanta de Varna, cel mai mare oras din Bulgaria. Daca iti doresti sa ajungi si tu in zona pentru urmatoarea vacanta, trebuie sa vezi oferte 2018 Bulgaria Golden Sands de la o agentie de turism cum e Filadelfia Turism.

 

In comparatie cu multe alte destinatii de vacanta, Golden Sands din Bulgaria iese in evidenta fata de alte statiuni, datorita preturilor accesibile, pentru care se ofera servicii turistice de calitate. Dar, fata de alte resorturi de acest gen din Bulgaria, Golden Sands poate fi mai putin scumpa. Nisipurile De Aur se afla pe coasta nordica a Bulgariei. Chiar daca este intr-o zona mai racoroasa decat alte statiuni, ca Sunny Beach, care e tot din Bulgaria, asta nu inseamna ca nu intalnim aici un sezon foarte calduros, perfect pentru vacanta.

 

Vei avea soare si caldura pentru cel putin trei luni in fiecare an, perioada in care marea este calda si destul de linistita. Nu o sa ai parte de valuri foarte mari. Pe plajele din Golden Sands poti face orice, de la bronzat si inot pana la scufundari in mare, windsurfing si cunoscuta banana pe care o gasesti si la noi pe litoral. Daca iti doresti altceva decat sporturi nautice, ai ocazia sa participi la kart racing sau chiar la o competitie off-road.

 

In ceea ce priveste bucataria locala, nu te obliga nimeni sa mananci mancare traditionala din Bulgaria, pentru ca aici gasesti preparate de orice fel. Daca tot esti aici insa, merita sa incerci.

 

Cei mai interesati de oferte 2018 Bulgaria GOldens Sands are trebui sa fie parintii, pentru ca aceasta statiune este ideala pentru vacantele cu familia, mai ales pentru preturile accesibile, pentru ca, se stie, atunci cand ai multi membrii in familie si pleci cu ei in vacanta, poate fi destul de costisitor.

 

Daca iti doresti ca mult asteptata vacanta sa o petreci in Nisipurile De Aur din Bulgaria, nu rata ofertele 2018 Bulgaria Golden Sands de la Filadelfia Turism. S-ar putea sa dai peste oferta perfecta pentru tine si familia ta si sa vezi Marea Neagra dintr-o alta perspectiva!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.