Mă întorc mereu cu drag la tine „Aurora” Mării Albastre!

Încă de când am văzut-o pentru prima oară, am iubit marea. M-am îndrăgostit de valuri, de nisip, de soarele care se reflecta în apă. Abia aștept luna mai ca să pot reveni la frumoasa mea Mare Albastră, la stațiunea Mamaia și la locul în care am făcut pentru prima oară cunoștință cu valurile. Hotel Aurora Mamaia este acolo și mă așteaptă mereu cu brațele deschise. Fie că sunt singură, în clipele în care tot ce am nevoie este să îmi pun ordine în gânduri, fie că sunt cu prietenii într-o mică escapadă la mare, el are mereu camerele perfecte pentru noi.

Hotel Aurora Mamaia este cea mai bună opțiune de cazare pe care o avem atunci când decidem să ne petrecem câteva zile la mare. Hotelul este unul foarte spațios, având peste 343 de camere duble. Încă de la intrare suntem întâmpinați cu zâmbete, personalul este mereu prietenos și așteaptă să ne vină în ajutor.

Mereu am iubit să am camera la ultimul etaj, să pot admira întreaga plajă dimineața. Datorită celor 3 lifturi, nu trebuie să îmi fac griji în privința coborâtului și urcatului. La Aurora nu trebuie să ne plângem din cauza internetului, deoarece există WiFi peste tot și este gratuit pentru clienți. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și oferă foarte multă intimitate, deci sunt numai bune, dacă vreți să aveți parte de un weekend romantic.

Dacă vă doriți să vă odihniți puțin în camera de hotel, vă recomand să nu vă apropiați de fereastră. Nu știu cum este la voi, dar eu după ce văd marea nu mai am stare și trebuie să cobor pe plajă. Bine asta după ce mă decid dacă merg la piscină sau la mare. Știu mulți dintre voi veți spune că am marea aproape, de ce să mai merg la piscină? Ei bine eu prefer piscinele de la Aurora Hotel pentru că sunt superbe, au apa curată și în plus pot servi cocktail-uri, băuturi răcoritoare și chiar înghețată acolo. În plus clienții hotelului au mereu acces gratuit la piscină.

La Aurora avem ocazia de a descoperi cea mai bună mâncare din Mamaia, Restaurantul Mamaia se află în vecinătatea hotelului, bine asta este cam mult spus, pentru că direct din holul hotelului se poate ajunge în restaurant. Dacă nu vreți să mâncați în interior, puteți opta pentru a sta la terasă, vă garantez că seara atmosfera este absolut spectaculoasă. Nu este foarte greu să organizați un Party la acest hotel, pentru că vă oferă o sonorizare de excepție.

Hotelul se află destul de aproape de Constanța tocmai de aceea trebuie obligatoriu să ne rezervăm o zi și pentru acest frumos oraș. De la hotel avem două posibilități pentru a ajunge în Constanța: așteptăm microbuzul sau luăm un taxi. În ambele cazuri putem cere mai multe informații doamnelor drăguțe de la recepție. P.S. înainte de a pleca din hotel vă recomand să faceți o poză listei cu numere de taxi ce se află la recepție. Așa nu veți sta cu gândul la „Cu ce mă întorc la hotel?”.

Constanța ne impresionează atunci când vine vorba de atracții turistice. Tocmai de aceea, dacă vrei să afli povești pe care nici măcar constănțenii nu le cunosc, obligatoriu trebuie să participi la un tur Constanta  organizat de Dana Slav. Cine este Dana Slav? Un ghid local voluntar, care ori de câte ori are ocazia le prezintă doritorilor lucrurile mai puțin știute despre Constanța.

Ce trebuie obligatoriu să vizităm în Constanța?

Moscheea „Carol I” este cea care m-a cucerit. Fiind o adevărată capodoperă a lumii musulmane, moscheea își deschide mereu porțile în fața doritorilor. Dacă vrei să vezi cum arată orașul de sus atunci tot ce ai de făcut este să urci în minaretul moscheii și apoi să te răsfeți cu peisajul superb. De asemenea în interiorul ei ne întâmpină cel mai frumos și mai mare covor oriental. Acesta a fost inițial donat de Sultanul Abdul Hamid moscheii din Insula Ada-Kaleh, dar după ce aceasta a fost inundată, covorul a ajuns la Geamia Carol I.

Dacă vi s-a făcut foame atunci cu siguranță aveți de unde alege. Veți găsi restaurante cu specific turcesc, libanez, italian și multe altele. Cum eu sunt o mare fană a mâncărurilor turcești, trebuie să vă recomand Restaurantul Kaptan Baba Ismail. Aici am mâncat cele mai bune preparate turcești și am descoperit că există mai multe tipuri de baclava.

Ne întoarcem mereu la Hotel Aurora Mamaia!

Oricât de frumoasă este Constanța, tot Mamaia ne rămâne în inimi. Așa că, după frumosul tur, ne putem întoarce la hotel pentru a ne bucura de distracție la piscină până seara. Atunci când soarele a apus putem opta pentru o plimbare romantică pe plajă. O vacanță la mare nu este perfectă, dacă nu apelați la Aurora Hotel!

 

Acest articol a fost scris pentru proba 12 din Spring SuperBlog 2018!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.