Cum rezolvi problema spatiului pentru depozitare din baie?

Ca si femeie, viata nu e intotdeauna la fel de simpla ca pentru un barbat. Chiar fara sa intram in subiecte foarte serioase ca disponibilitatea locurilor de munca, salariul brut sau ideile invechite ale societatii despre rolul fiecarui sex intr-o familie, putem gasi o multime de argumente in favoarea afirmatiei de mai sus.

 

Alegand la intamplare, unul dintre aceste argumente ar putea fi nevoia pentru un numar mare de produse cosmetice si de ingrijire. Si, contrar parerii majoritatii barbatilor, aceasta nevoie nu este un moft, ci o necesitate. Deoarece pielea femeilor este mai sensibila si mai predispusa la aparitia unor probleme, un simplu sapun nu este suficient pentru a o mentine curata. In functie de tipul pielii, este nevoie de un gel de dus hidratant, dar si de unul cu scrub pentru a indeparta celulele moarte.

 

Dupa dus, hidratarea suplimentara a pielii este obligatorie. Pentru asta, poti opta fie pentru o lotiune sau o crema, fie pentru un unt de corp sau un ulei, ultimele doua avand un efect mai puternic ce se mentine mai mult timp. In plus, pentru anumite iritatii sau zone sensibile exista creme speciale care calmeaza pielea si o ajuta sa isi revina la normal. Totusi, aceste produse nu sunt recomandate si pentru zona gatului si a fetei, pentru acestea existand o gama diferita de creme.

 

Si daca tot am ajuns la acest subiect, fata este probabil zona care necesita cele mai multe produse cosmetice si de ingrijire. Pe langa crema hidratanta de care vorbeam, mai e nevoie si de produse de curatare precum demachiantul sau apa micelara, dar si de masti, scrub-uri delicate si creme exfoliante. Iar cand vine vorba de machiaj, aici lista e aproape interminabila: fond de ten, primer, rimel, tus, ruj, lip gloss, fard pentru sprancene, zeci de feluri de pudra si la fel de multe de creioane.

 

Toate aceste produse, indiferent de utilizarea lor, isi au locul in baie, dand uneori impresia de dezordine indiferent cat de frumos ar fi aranjate. Rezolva problema spatiului de depozitare din baie intr-un mod simplu, elegant si foarte estetic folosind trusele Designers Guild pe care le gasesti la Lucasa pe diferite culori si dimensiuni!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.