Vânătoarea de prepelițe a reînceput! Să facem cunoștință cu PREPELIX PANO!

Acum vreo 16 ani, poate și mai mult, am vânat prima mea prepeliță. Desigur nu în realitate, ci în cel mai nou joc copii. Nu eram obișnuită cu astfel de jocuri, dar Prepelix m-a cucerit aproape imediat. Pe vremea aia nu oricine avea calculator și dacă aveai calculator nu însemna că ai acces la toate jocurile gratis. Tocmai de aceea în weekend-uri ne strângeam la un verișor și ore bune încercam să ajungem pe locul I, pe tabela Prepelix. Eram 4 sau 5 copii și ne jucam pe rând, nici nu vă spun ce fericiți eram atunci când reușeam să mai urcăm un pic în clasament. Mai apoi au apărut mii de alte jocuri și Prepelix parcă s-a evaporat. Am  încercat să îl caut online, dar nu am avut șanse de izbândă. Asta până săptămâna trecută. O singură poză a fost suficientă pentru a îmi aminti de jocul copilăriei mele.

Echipa Phenomedia a lansat JOC PREPELIX PANO

Cel mai frumos JOC COPII este acum disponibil online, datorită Echipei Phenomedia. În jocul Prepelix nimeni nu pierde, câștigul este dat de numărul de puncte și de poziția în clasament. Pe parcursul celor aproximativ 90 de secunde, trebuie să împușcăm cât mai multe prepelițe și să adunăm cât mai multe puncte. Trebuie să aveți în vedere că nu numărul mare de prepelițe vă asigură succesul, ci punctele pe care le câștigați atunci când împușcați păsările sau alte obiecte. Cu cât prepelița este mai departe, cu atât veți primi mai multe puncte.

De pe calculator/laptop sau telefon?

JOC PREPELIX PANO  se poate juca atât de pe telefon, momentan este disponibil doar în Google Play, cât și de pe laptop sau calculator. Eu una prefer mai mult JOC MOBIL. Mi se pare că se adună mai ușor puncte prin această modalitate. Acest lucru se poate datora și faptului că eu m-am obișnuit cu touchpad-ul, iar pentru a omorî prepelițe de pe laptop trebuie să folosesc un mouse.

Pe laptop lucrurile sunt simple accesezi pagina web și poți începe să te joci. De pe telefon ai acces la 4 variante:

  • PREPELIX PANO DEMO
  • PREPELIX PANO PREMIUM
  • PREPELIX VR DEMO
  • PREPELIX VR PREMIUM

Prepelix Pano este cea mai simplă variantă de joc, tot ce ai de făcut este să deplasezi ținta deasupra prepeliței și să o ții acolo minim o secundă. Imediat după aceea trăgaciul se va acționa automat. Pepelix VR este versiunea creată pentru posesorii de ochelari VR. În acest joc nu vei mai fi distras de exterior și te vei putea concentra asupra prepelițelor. Mai jos puteți vedea cum arată un joc Prepelix Pano Demo:

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Dacă vrei să aduni mai multe puncte obligatoriu trebuie să accesezi variantele Premium. În aceste variante vei avea mai multe obiecte de lovit și în plus vor fi ascunse 13 „ghicitori”. Dacă ești dibaci și le găsești îți asiguri un punctaj mai mare. De asemenea 2 dintre ghicitori te vor conduce spre o armă secretă ce te va poziționa pe locul 1 în clasament. Eu momentan nu am reușit să descopăr toate ghicitorile, dar pentru o perioadă de timp m-am aflat pe locul I în clasament. Ai grijă pentru că în această variantă poți să pierzi puncte, nu doar să câștigi. Mai jos puteți vedea un joc Prepelix Pano Premium:

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

De ce să descarci Prepelix PANO Premium pe telefonul tău?

Pentru că este un joc care te ține mereu în priză. Chiar dacă ajungi pe locul 1 nu înseamnă că vei renunța la joc, oricând poate apărea altcineva cu un punctaj mai mare decât al tău. Tocmai acesta este și farmecul Prepelix, mereu îți dorești mai mult de la tine, de la joc și astfel nu ajungi să te plictisești.

Este un joc perfect pentru orice vârstă, desigur nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Nu ai nevoie de mult timp liber pentru a te juca, chiar și câteva minute te ajută să scapi de stres și de probleme. În plus reușești să îți îmbunătățești tacticile.

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.