Cum impachetezi usor pentru un city break

 

Cu totii stim ca sarbatorile, vacantele scurte si mini concediile ne fac bine uneori. Sunt sigur ca oricine isi doreste sa isi rezerve vacante cat mai des si sa aiba parte de relaxare. Ei bine, exista o modalitate de a face acest lucru – raspunsul este un city break! Fie ca e vorba de o scurta vizita culturala in Italia sau sa calatoresti prin inima Europei pe o barca fluviala, nu e nevoie sa folosesti tot concediul anual intr-o singura perioada si sa ramai fara alte zile ramase pentru restul anului.

 

Luand pauze mici, fie ca este vorba de un weekend simplu sau de o aventura de patru zile, este bine pentru tine, mental, fizic si emotional. Daca ai nevoie de mai multa convingere si de sfaturi pentru a impacheta cat mai eficient accesorii de calatorie pentru urmatorul city break, citeste in continuare!

 

Lasa deoparte piesele voluminoase de imbracaminte

Mai multe perechi de pantofi, sport sau eleganti, sunt mereu primul lucru la care se gandeste oricine. Insa pune-ti intrebarea: de cate ori, timp de 2-3 zile, vei avea ocazia sa ii si porti? Alege in schimb sa iti impachetezi accesorii de calatorie practice, deloc voluminoase, accesorii de care ai nevoie zi de zi. Aici iti putem da exemple precum: un beauty case pentru produse esentiale de ingrijire, portofelul, geanta mica sau o borseta (care iti incape in trolerul de cabina sau in geamantanul din portbagaj), curele, agende si alte accesorii cum ar fi instrumente de scris.

 

Impachetarea electronicelor mici

 

Gandeste-te la ceea ce ai cu adevarat nevoie. Daca alegi sa calatoresti pentru distractie sau amuzament si nu in scop de serviciu sau delegatie, alege sa porti cu tine telefonul, camera foto si eventual un dispozitiv de citit. Daca nu ai nevoie de fotografii profi, poti chiar sa omiti camera digitala sau DSLR-ul. Majoritatea telefoanelor au acum camere foto care produc imagini clare si panoramice. De asemenea, nu uita de incarcatoare la priza pentru orice device alegi sa impachetezi. Toate electronicele pe care le alegi se vor descarca in scurt timp si le vei fi luat in zadar.

Alte sfaturi extra pentru impachetare usoara

 

Daca vei calatorii cu copii, impacheteaza scutece suplimentare, deoarece nu toate aeroporturile ofera astfel de articole in duty-free-uri. Sau, daca vei calatori cu masina, nu va fi practic sa opresti in fiecare benzinarie. De asemenea, e bine sa ai intotdeauna o lista facuta inainte de orice calatorie pentru a fi sigur ca nu uiti acasa niciun element esential. Impacheteaza un sac de pungi mari si mici Ziploc, pentru ca sunt atat de la indemana. De exemplu, daca te hotarasti pe ultima suta de metri sa mergi la bazin sau la spa, vei putea transporta costumul in acea punga de plastic. Ele pot, de asemenea, ajuta la pastrarea a tot felul de lucruri in mod organizat, astfel incat transportul sa iti fie facilitat.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.