Ce conteaza cand alegi un lavoar freestanding sau tip piedestal

 

Lavoarele tip piedestal sunt de mult timp apreciate si a fost o vreme cand erau cele mai populare. Se pare ca ele au revenit acum sub o forma mai moderna, sub forma de lavoar freestanding cu piedestal, dupa cum o sa vedem in continuare. De ce ai alege un astfel de lavoar? Poate te-ai hotarat sa faci o schimbare in baia ta, sau tocmai ti-ai cumparat casa visurilor tale si acum iti decorezi baia.

 

Indiferent daca e vorba de aceste doua posibilitati sau de altele, ideea este ca lavoarul din baie este un obiect sanitar deosebit de important in viata de zi cu zi. Cand ne trezim dimineata, ne spalam pe fata si pe dinti in lavoarul din baie. De-a lungul zilei, mai facem cateva vizite acestui obiect sanitar, iar seara, inainte de culcare, il vizitam din nou.

 

Un lavoar freestanding este acel tip de lavoar pe care il consideram de sine statator, pentru ca sta pe propriul picior si este independent de orice modalitate de a fi atasat sau atarnat. Inainte de a alege un astfel de lavoar, conteaza in primul rand cateva lucruri.

 

Primul lucru care conteaza atunci cand trebuie sa faci alegerea unui lavoar freestanding pentru baie, indiferent ca e tip piedestal sau nu, este spatiul disponibil in baia ta. Daca ai doua bai si trebuie sa faci alegerea pentru baia cea mai mica, sau pur si simplu ai o baie mica, trebuie sa economisesti spatiu pe cat posibil. Un lavoar freestanding tip piedestal e o alegere buna, pentru ca acesta nu iti ocupa mult spatiu.

 

Conteaza si cati oameni vor folosi baia. Chiar daca nu conteaza in mod direct acest lucru, influenteaza indirect prin spatiul ocupat de alte elemente din baie, cum ar fi piesele de mobilier pentru depozitat diverse lucruri pe care le folosesti in baie.

 

Daca iti doresti o baie cat mai spatioasa, atunci lavoarele freestanding sunt o alegere buna. Ele sunt de obicei compacte, si dau impresia de spatiu mai mult in baie. Pe langa asta, sunt si foarte usor de curatat. Tocmai datorita simplitatii lor. Sunt simple, dar in acelasi timp au o eleganta aparte fata de alte tipuri de lavoare clasice.

 

Exista si mici inconveniente, dar peste care se poate trece usor cu vederea. Fiind realizate dintr-o singura piesa care coboara pana pe pardoseala, aceste lavoare nu permit nici un fel de loc de depozitare intre robinet si pardoseala. Sunt si putin mai greu de instalat, dar daca instalarea este facuta de un meserias bun, totul va fi perfect. Crezi ca un lavoar freestanding sau unul cu piedestal ar fi potrivite pentru baia ta? Alege si tu un lavoar freestanding din magazinul Neakaisa. Vezi mai jos cateva modele:

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.