Frumusețea nu ține cont de vârstă!

Frumusețea este cel mai frumos dar pe care ni l-a dat natura și tocmai de aceea trebuie să o protejăm și prețuim. Când eram mică mereu mă uitam la mama mea cum se făcea „frumoasă”. Pe atunci nu înțelegeam de ce se dă zilnic cu creme, de ce Laptele Doina nu îi lipsea niciodată, de ce trebuia să își facă acele măști haioase cu castravete. Apoi anii au trecut și eu am devenit o adolescentă și a venit momentul în care, mama mea, m-a introdus în lumea produselor cosmetice. Mereu îmi repeta că trebuie să am grijă acum de tenul meu pentru ca la bătrânețe să nu ajung să plâng. De la ea am învățat că frumusețea nu dispare o dată cu trecerea anilor, mai ales dacă avem grijă de ea.

sursa: facebook

Pe vremea mamei existau câteva mici trucuri pentru a putea păstra pielea catifelată și a întârzia apariția ridurilor. Printre ele se numărau și:

ツ Mască de albuș pentru a putea reda elasticitatea pielii. Lucrurile erau simple, într-un castron se bătea un albuș sau două de ou și apoi compoziția se aplica pe față. După 5 sau 10 minute se clătea cu apă fața.

ツ Mască de caise pentru un ten strălucitor. Tot ce aveai nevoie erau 2-3 caise coapte, 1 lingură de miere și lapte rece. Masca se lăsa să acționeze o oră sau două și apoi se clătea.

ツ Ananas pentru reducerea ridurilor. Acesta se tăia rondele și apoi se aplica pe față, exact ca și feliile de castraveți. După 10-15 minute, deja se puteau observa diferențele.

Generația noastră este însă mai norocoasă pentru că îi are alături pe cei de la Farmec. La sfârșitul anului trecut această firmă de renume a lansat gama de produse Gerovital H3 Hyaluron C. Această gamă are rolul de a ne ajuta în lupta împotriva ridurilor și ale semnelor lăsate de trecerea anilor.

Ce ne oferă Gama Gerovital H3 Hyaluron C?

În primul rând ne oferă acces la Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C. Aceste fiole sunt calea noastră spre o piele mai delicată, spre estomparea ridurilor și spre o îmbătrânire frumoasă. Fiind produse realizate cu ingrediente naturale, acestea nu vor afecta tenul. Fiolele conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C. Ce rol au aceste ingrediente?

  • acidul hialuronic pudră, care are rolul de a asigura o barieră protectoare pe piele.
  • acidul hialuronic lipozomal este foarte important deoarece lipozomii sunt cei care conduc acidul hialuronic în straturile cele mai profunde ale pielii noastre. În acest fel ridurile noastre se vor umple din interior, iar noi ne vom putea bucura de o piele catifelată.
  • vitamina C are rolul de a completa întreg procesul, ajutând la stimularea sintezei fibrelor de colagen și elastină.

Astfel aceste fiole devin aliatul nostru numărul I împotriva ridurilor.

Pentru a avea parte de rezultatul mult dorit trebuie să achiziționăm aproape toate produsele din această gamă. După aceea trebuie să urmărim schema următoare:

  • Apa micelară Hyaluron C – în fiecare zi este recomandat să folosim apa micelară pentru a curăța tenul de impurități. Pentru un efect și mai bun eu prefer să o folosesc atât dimineața, înainte de machiaj, cât și seara, după demachiere.
  • Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C, 2% – v-am povestit despre efectele oferite de ele mai sus. Acestea se pot aplica zilnic seara și dimineață, după ce în prealabil tenul a fost curățat. Obligatoriu trebuie să folosim întregul conținut al fiolei la aplicare.
  • Cremă antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2% – Această cremă este perfectă pentru a întreține zonele sensibile din jurul ochilor. Se poate folosi atât dimineața, cât și seara.
  • Cremă antirid de zi Hyaluron C și Cremă antirid de noapte Hyaluron C – Dacă ne dorim un rezultat mai bun, oligatoriu trebuie să adăugăm pe lista noastră aceste două creme. După cum le spune și numele una se folosește seara și una dimineața.

Alegeți să vă păstrați frumusețea și peste ani! Alegeți Gerovital H3 Hyaluron C!

Produsele din această gamă sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro.

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018!

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.