Detox într-1 minut pentru tenul tău cu NIVEA Urban Skin

 

 

 

Orașul. Se schimbă odată cu apusul soarelui. Îi simți energia, gustul și inspirația. Îl explorezi la pas sau îl parcurgi în viteză. Respiri, te relaxezi și îți găsești motivația. Devii tu pe bulevardele luminate, pe străzile boeme, la o piesă de teatru contemporan sau în restaurantul de pe marginea lacului. Îl simți cu toată pielea. Iar pielea? Contactul tău cu restul lumii.

Pentru ca tu să fii una cu orașul, să te bucuri de el și să îți dezlănțui spiritul urban, NIVEA a creat gama completă de detox pentru tenul tău: Urban Skin, ce conține două creme de față, de zi și de noapte și trei măști. Atfel, tu profiți de fiecare experiență pe care ți-o oferă orașul, în timp ce noua gamă îi oferă tenului tău exact ce are nevoie – protecție, hidratare și detox.

 

Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin oferă tenului tău hidratare puternică grație acidului hialuronic și detoxifiere prin antioxidanții și extractul de ceai verde bio din componență. Astfel, pielea ta își va recăpăta sănătatea și frumusețea naturală, iar tu vei arăta și te vei simți una cu orașul.

 

Combină cele două creme cu una dintre cele 3 măști de față ce detoxifiază pielea în doar 1 minut de la aplicare și vei fi pregătită de orice aventură urbană.

 

 

Purifică-ți tenul în doar 1 minut

Masca de față NIVEA Urban Detox Purify detoxifică tenul reducând efectul factorilor externi, chiar atunci când te întorci din oraș de la un concert în aer liber sau de la o terasă de pe o străduță lăturalnică. Aceasta conține argilă albă și extract  activ de magnolie ce ajută la exfolierea celulelor moarte și la curățarea pielii în profunzime. După utilizare, tenul tău va rămâne catifelat și perfect îngrijit.

 


Soluție pentru închiderea porilor într-1 minut NIVEA Urban Detox  Pore Refine este masca de față ce  îndepărtează impuritățile, reduce dimensiunea porilor dilatați și îmbunătățește textura pielii. Datorită formulei self-heating și extractului activ de magnolie, tenul își recapătă aspectul neted și sănătos și îl protejează de factorii externi. Pregătește-te să explorezi orașul cu fața luminoasă și zâmbetul pe buze.

 

 

 

Hidratează-ți tenul în doar 1 minut
Masca de față NIVEA Urban Detox Moisturise detoxifică pielea într-1 minut de la aplicare în timp ce o hidratează intens și îi oferă un aspect radiant. Încearc-o în sezonul cald sau rece, atunci când ești mai mult prin oraș, și oferă pielii energia de care are nevoie pentru a face față provocarilor urbane. Ceaiul verde bio și acidul hialuronic conlucrează pentru a produce mixul perfect de îngrijire pentru pielea ta.

 

 

 

 

Pentru a-ți trezi dorința de a explora orașul iubit și de a-i afla secretele, am creat o colecție de tricouri cu designerul Mădălina Andronic. Acestea sunt imprimate cu simboluri urbane inspirate din viața de zi cu zi care te vor ghida în aventura urbană. Urmărește activările NIVEA din marile magazine din țară și alege-ți tricoul preferat.

 
Mod de utilizare produse URBAN SKIN:

Pregătirile pentru aventurile urbane sunt simple.

Aplică o cantitate generoasă de produs pe tenul curat, în special pe frunte, nas și bărbie, evitând zona ochilor și a buzelor. Lasă masca să acționeze timp de 1 minut, apoi clătește cu apă caldă. Poate fi folosită zilnic, ori de câte ori simți nevoia că ai nevoie de curățare.

Noua gamă este special concepută pentru a-ți proteja pielea de factorii externi, în timp ce tu te bucuri de tot ceea ce îți oferă orașul în care trăiești. Pentru experiențe urbane memorabile, folosește zilnic Urban Skin ca parte din rutina ta de îngrijire.

 

#UrbanSpirit #UrbanSkin

 

 

Preț maxim recomandat:

Crema de zi / de noapte NIVEA Urban Skin – 50 ml, 24,90 RON/buc

Mască NIVEA Urban Skin – 75 ml, 24,90 RON/buc

 

Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram NIVEA România.

 

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.