Recenzie: „Eu încă te iubesc” – Cristina Chiperi

Nume: Eu încă te iubesc

Autor: Cristina Chiperi

Editura: BESTSELLER

Categorie: Literatură Română

La vânzare pe: Librăria Online Libris

Format: 200 x 130 mm

Nr. pagini: 334

 

Bine v-am regăsit, dragii mei cititori! Astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre cartea „Eu încă te iubesc” scrisă de Cristina Chiperi și primită de la Librăria Online Libris.

Cristina Chiperi a devenit cunoscută după ce a început să posteze texte pe Wattpad. Acestea au avut efect asupra a mii de cititori. Trilogia „My Dilemma Is You” a devenit BESTSELLER INTERNATIONAL, iar cărțile aveau să fie vândute peste 150 mii de exemplare în țări precum Italia, România, Germania, Spania și Franța. Anul acesta tânăra scriitoare a lansat „Eu încă te iubesc”, o carte foarte simplă, dar atractivă, fiind pur și simplu perfectă pentru lecturile de seară.

FRAGMENT:

– Știi despre obsesia mea pentru Caroline, nu?

Evident că știam despre obsesia lui pentru Caroline.

Dylan simțise ceva pentru ea încă din clasa întâi, dar nu avusese niciodată curajul să îi mărturisească.

– Dylan, sunt prietena ta cea mai bună. Cum aș putea să nu știu? îmi spui despre asta în fiecare zi, am zis iritată.

– Cu câteva zile în urmă, am aflat de la John că ar fi interesată de mine, îmi povesti emoționat.

– Treci la subiect, Dylan. Ce am eu cu toată povestea asta? am întrebat, oprindu-mă în mijlocul holului și privindu-l drept în ochi.

– Tu și Caroline mergeți la același curs de franceză, așa-i? Ai putea să încerci să-i vorbești, cel puțin o dată … să te împrietenești cu ea ca să înțelegi dacă într-adevăr am vreo șansă, mi-a zis.

– Nu ai încredere în John? l-am întrebat.

Nu aveam nici cea mai mică dorință să mă împrietenesc cu Caroline. Desigur, părea drăguță, dar nu voiam să am vreo legătură cu fata de care era îndrăgostit cel mai bun prieten al meu.

Și da, eram geloasă. Poate prea tare

„Eu încă te iubesc” scoate în evidență povestea lui Lucy Sanders, o tânără adolescentă, care de foarte mulți ani se luptă cu propriile sentimente. Chiar dacă prin jurul ei se perindă zeci de băieți, ea se îndrăgostește de cel mai bun prieten al ei, Dylan. Teama de a pierde prietenia lui o face să își ascundă sentimentele. Povestea noastră ne prezintă ultimul an de high school, dar și momentul în care tânăra a decis că trebuie să afle dacă sentimentele îi sunt împărtășite.

Lucrurile nu sunt ușoare, mai ales că Dylan nu ratează niciun moment să îi precizeze că ei sunt doar prieteni. În plus faptul că Lucy trebuie să se împrietenească cu Caroline, fata de care se pare că băiatul este îndrăgostit, face ca lucrurile să fie și mai dificile. Oare v-a putea Lucy să afle care sunt sentimentele lui Dylan pentru ea? Va putea ea să faciliteze relația dintre Dylan și Caroline? Ce se va întâmpla atunci când Daniel, un băiat misterios, apare în viața fetei și decide să o ajute să îl facă gelos pe Dylan?

„Eu încă te iubesc” este o carte care se citește foarte ușor, deoarece capitolele sunt scurte. Acest lucru l-am apreciat foarte mult la această carte, nici nu începeai bine capitolul că deja ajungeai la final și mai mult ca sigur într-un punct culminant. În acest fel îmi doream mereu să citesc și capitolul următor ca să văd ce se întâmpla mai departe.

Stilul direct și concis m-a cucerit încă de la început. Cristina Chiperi reușește să redea acțiunea într-un mod foarte simplu, fără să se piardă în detalii. Povestea curge lin, iar finalul este unul cu totul neașteptat. Pentru mai multe detalii vă invit însă să citiți cartea.

Pe Librăria Online Libris veți găsi atât „Eu încă te iubesc” cât și trilogia „My Dilemma Is You”. Prețurile sunt foarte accesibile, iar dacă comandați de mai mult de 50 Ron veți beneficia de transport gratuit!

Voi ce citiți luna aceasta?

9 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.