Cat de importanta este o saltea?

 

Salteaua pe care dormi este foarte importanta. Ea ne poate oferi un somn linistitor si odihnitor sau daca nu alegem o saltea care sa corespunda in totalitate nevoilor noastre ne poate provoca dureri de spate si de gat. De aceea este foarte important sa alegem o saltea cat mai potrivita pentru noi. Insa alegerea unei saltele nu este cea mai usoara decizie, mai ales ca pe piata gasim o varietate mare de modele care promit marea cu sarea.

Si atunci la ce sa fim atenti atunci cand suntem in cautarea unei saltele de calitate?

Inainte de a te apuca sa cauti o saltea trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. In primul rand trebuie sa stabilesti un buget. Pretul este foarte important in aceasta decizie, ca in orice alta decizie de altfel. Specialistii spun ca o saltea de calitate nu ar trebui sa coste mai putin de 2.000 lei. Sincer am dormit foarte bine si pe saltele care costau si mai putin de atat si nu am avut nici o problema. Nu trebuie sa cheltui sume extraordinar de mari pe o saltea daca nu iti permiti acest lucru, stim cu totii cat de costisitoare sunt renovarile.

Cat de mult vei dormi pe acea saltea? Timpul petrecut pe o saltea este foarte important, daca petreci foarte mult timp in pat sau vrei sa o folosesti cat mai mult timp cu putinta alege o saltea tratata impotriva microorganismelor si bacteriilor. Si nu uita sa intorci o data la sase luni salteaua de pe o parte pe alta si o data la cateva luni sa o rotesti astfel incat salteaua sa nu se uzeze doar pe o parte. Cu cat o rotesti mai des cu atat o vei avea mai mult timp.

Sper ca sfaturile iti sunt utile si spot la cautat.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.