Igiena dentara si vizitele la stomatolog

Un zambet frumos si sanatos iti poate schimba intregul stil de viata, iti poate reda increderea pierduta si te va ajuta sa te reindragostesti de tine. Daca nu esti multumit de felul in care dintii tai arata ar trebui sa te programezi cat mai repede la o clinica dentara care sa iti rezolve problemele intr-un timp cat mai scurt si de asemenea sa iti garanteze calitatea lucrarilor. Daca esti in cautarea unor medici buni iti recomand cu mare drag Alverna Dental, un cabinet stomatologic Cluj.

Dulciurile si sucurile acidulate sunt unele din cateva alimente pe care le consumam zilnic si care ne afecteaza sanatatea dintilor. Alimentele duci creeaza un mediu propice si pentru dezvoltarea bacteriilor. De asemenea tutunul este si el un mare inamic al sanatatii dintilor.

O igiena corecta nu consta numai in perierea dintilor dupa fiecare masa. Trebuie sa folosim si atat dentara cel putin o data pe zi pentru a elimina resturile alimentare dintre dinti si apa de gura pentru a elimina bacteriile. Oricat de bine am crede noi ca ne ingrijim dintii trebuie sa vizitam un cabinet stomatologic de cel putin 2 ori pe an, fie pentru un simplu control, fie pentru a beneficia de o curatare profesionista. Trebuie sa retineti ca indiferent de tipul alimentelor pe care le consumam sau de cat bine ne ingrijim dintii trebuie sa efectuam aceste controale, pentru ca unele probleme vor aparea indiferent de cat de sanatos mancam sau cat de bine ne curatam dintii.

Aceste vizite va pot salva foarte multi bani, pentru ca ii ajuta pe medici sa descopere problema din timp si rezolvarea ei va fi una mult mai usoara si mult mai putin costisitoare.

Pentru dinti sanatosi evitati pe cat de mult posibil dulciurile, fructele foarte duci, sucurile acidulate si tutunul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.