Mumkin Pumpkin Paradisul Stickerelor + Review Post

Bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi vă propun să vorbim un pic despre cele mai simple modalități de a decora camera noastră sau camera copiilor noștri. Chiar dacă acest lucru poate părea uneori greu de realizat, lucrurile sunt în realitate mult mai simple. Tot ce avem de făcut este să apelăm la Mumkin Pumpkin și la frumoasele lor produse.

Cum ne ajută cei de la Mumkin Pumpkin să ne decorăm casa?

 

Simplu, cu ajutorul celor mai simpatice și mai frumoase stickere și stickere cu model tapet. Îmi aduc aminte că atunci când eram mică dacă voiam să schimb aspectul camerei singura soluție era să vopsim pereții în altă culoare. Asta implica mult timp pierdut și foarte multă mizerie. Acum lucrurile sunt mult mai simple, tot ce avem de făcut este să alegem un sticker și apoi să îl aplicăm în locul mult dorit.  Pentru un efect și mai spectaculos putem asocia mai multe stickere între ele.

Acum putem oricând să creăm o cameră „magică” pentru prințesa sau prințul nostru. Stickerele decorative cu castele și cele cu personaje din basme îi vor purta pe cei mici într-o lume minunată, iar pe noi ne vor scăpa de probleme. Cei de la Mumkin Pumpkin ne-au pregătit sute de stickere, unul mai interesant decât celălalt, acum chiar avem ocazia de a cumpăra stickere educative. Ce înseamnă asta? Că vom putea aduce în camera copiilor cele mai frumoase hărți, litere și cifre. Astfel pe lângă decorul superb vom putea avea ocazia de a învăța distrându-vă alături de ei.

Ce produse am primit de la Mumkin Pumpkin?

Pentru că ador stickerele decorative nu am putut pleca de pe site fără să aleg două modele. Eu m-am orientat spre stickere perete deoarece îmi doresc să le pot folosi mai târziu ca decor pentru poze. Așa cum probabil știți deja pentru ca o poză să iasă bine trebuie să avem și un decor frumos în spate. Trebuie însă să vă mărturisesc că nu mi-am făcut curaj să le pun pe perete, pur și simplu nu am găsit încă locul potrivit pentru ele. Haideți însă să le luăm pe rând și să vă povestesc mai multe despre fiecare în parte.

Fereastra cu peisaj marin

Nimic nu este mai frumos decât să te trezești dimineața și să vezi acest peisaj în fața ta, bine ar fi și mai frumos dacă ai fi cu adevărat colo, dar să nu vorbim despre asta. Am ales acest sticker tocmai din cauza spectaculosului peisaj pe care ni-l oferă. Doar gândiți-vă ce frumos ies pozele făcute în fața lui. Este un sticker foarte mare format dintr-o singură piesă, tocmai de aceea trebuie aplicat cu multă grijă pentru a evita formarea multor bule de aer. Cel mai mult îmi place atenția la detalii, dacă vă veți uita la pozele puse mai jos veți vedea că pentru fiecare detaliu în parte s-a acordat multă atenție.

Fetita cu flori si fluturi

Cel de al doilea sticker mi-a plăcut pentru că oferă camerei o notă de culoare, un ton jucăuș și foarte drăguț. Spre deosebire de primul sticker acesta este împărțit pe mai multe bucăți. După cum puteți observa și mai sus stickerele sunt numerotate în funcție de ordinea în care trebuiesc puse. Desigur acest lucru se aplică doar în cazul fetiței, restul elementelor, cum sunt fluturi de exemplu, pot fi așezate cum dorim noi. Acest sticker îmi place tocmai pentru că îmi oferă libertatea de a îmi crea propriul meu model.

Ce părere aveți despre aceste stickere? Voi cum vă decorați casa?

Mai multe poze cu stickerele puteti vedea aici:

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.