Sunt femeie și iubesc pantofii!

Cu toții avem un punct slab pentru ceva, sau mai bine zis o vulnerabilitate la ceva. Bărbații, în majoritatea cazurilor, au o slăbiciune pentru mașini, iar femeile pentru îmbrăcăminte și încălțăminte.

La o primă vedere, am putea spune că bărbații sunt mult mai pretențioși decât femeile, dacă e să comparăm prețul mașinilor cu prețul încălțămintei. Însă, dacă ar fi să-ți cumperi săptămânal o pereche de pantofi cu toc (cum multe dintre noi și-ar dori), per total, prețul acestora ar întrece detașat prețul unei mașini. Deci care „plăcere vinovată” e mai costisitoare?

Bărbații sunt de obicei într-o dilemă atunci când trebuie să le cumpere femeilor un cadou. Se tem să nu le dezamăgească, se tem poate să nu le nimerească foarte bine gusturile și în final, se tem să nu facă o greșeală și să cumpere ceva ce nu le place.

Iată un sfat pentru toți bărbații care se confruntă cu această dilemă: Dacă alegeți să-i cumpărați iubitei voastre o pereche de pantofi, credeți-mă, șansele să dați greș sunt foarte mici, aproape inexistente.

Toate femeile iubesc pantofii!

Nu o spun eu asta, ci o spun majoritatea femeilor.

Mereu am fost de părere că bărbații nu au cum să înțeleagă de ce iubim noi atât de mult pantofii, pentru că ei au un mod diferit de a gândi.

De exemplu, bărbat fiind, e simplu să-ți alegi ținuta perfectă pentru o zi. Teniși, jeanși, tricou și gata! Ești ca scos din cutie! Pentru o ocazie mai specială, să zicem că ai nevoie și de o pereche de pantofi mai eleganți care să meargă cu un costum. Și cam asta e tot!

La noi, femeile, situația este mai complicată. Mult mai complicată. Noi trebuie mai întâi să ne decidem cu ce ne vom îmbrăca, și abia mai apoi să vedem cu ce ne vom și încălța. Soluția jeanși+ tricou + teniși poate merge azi, dar mâine avem nevoie deja de o idee nouă!

Dacă vrem o rochiță de vară, atunci avem nevoie de o pereche de sandale. Și sandalele pot fi cu toc cu platformă de diferite culori și materiale etc. Dacă vrem să ne îmbrăcăm mai office, avem nevoie de pantofi. Și aici pantofii pot fi stiletto, cu platformă, cu toc mai mare, cu toc mai mic, decupați etc. Dacă vrem să ne îmbrăcăm mai casual, fie alegem o pereche de espadrile, fie alegem niște teniși mai casual sau niște balerini și lista poate continua la nesfârșit!

De aceea avem nevoie de atât de multe perechi de pantofi, iar ca să fim și mai fericite și să ne ușurăm munca, cel mai bine e când găsim toți pantofii de care avem nevoie într-un singur loc!

Tocmania.ro este un site menit să îndeplinească visele tuturor femeilor. De ce? Pentru că ne pune la dispoziție pantofi de orice fel, pe orice gusturi și accesibili pentru orice buzunar.

Așadar, bărbaților, încă vă mai întrebați ce cadou să-i faceți iubitei voastre? Dați câteva click-uri pe site-ul Tocmania și nu o să mai fiți în dilemă. Dacă tot vă simțiți depășiți de situație, oferiți-i iubitei voastre laptopul și cardul, se va descurca ea de acolo!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.