Ce ii cu maneca scurta alegem in sezonul estival?

 

 

Pe masura ce vara își intră în drepturi, ne gândim din ce in ce mai mult la hainele pe care le vom purta în noul sezon și ce accesorii vom alege pentru ele. De ce ar trebui sa-ti indrepti atentia catre ii cu maneca scurta vara aceasta? Ei bine, excluzand faptul ca iile romanesti sunt in trend de cativa ani, ele sunt extrem de confortabile si poti crea cu usurinta tinute pentru mai multe tipuri de locatii si evenimente.Aceste ii romanesti cu maneca scurta sunt ideale pentru temperaturile ridicate ale verii, indiferent ca esti acasa ori in vacanta, la malul marii.

Atunci cand decizi că este timpul să aduci mici imbunatatiri garderobei, iti recomandam sa alegi  cateva elemente-cheie, care nu vor iesi niciodata din tendinte si pe care le poti purta o perioada cat mai indelungata. Acest sfat te poate ajuta sa arati mereu  bine, sa ai o tinuta la moda si sa economisesti si bani pe hainele pe care, cel mai probabil, in sezonul urmator iti va fi imposibil sa le mai porti, pentru ca au iesit din tendinte.

Un astfel de obiect vestimentar este ia romaneasca. Fie ca alegi ii cu maneca scurta, fie că le alegi pe cele cu maneca lunga, acestea vor fi prezente in dulapul tau cu haine preferate foarte mult timp de aici inainte.

La atelierul din Breaza, dragostea pentru traditia romanească se vede în fiecare detaliu de pe aceste ii cu maneca scurta!

Detaliile sunt importante, mai ales atunci cand vine vorba despre vestimentatia femeilor. Iile romanesti create in atelierul din Breaza, sub indrumarea Andei Manescu se bucura din plin de toate atentia necesara crearii unor adevarate opere de arta, gata sa fie purtate in cele mai inspirate outfit-uri.

In atelierul din Breaza, o ie traditionala cu maneca scurta este realizata in mai bine de o luna de zile. Fiecare cusatura este manuala, fir cu fir, pe panza topita de bumbac, fiecare broderie, fiecare tiv, fiecare ajur si cretul de la gat, “care nu poate fi imitat de nicio masina”, asa cum spune Anda Manescu, toate sunt realizate manual, ceea ce fac din acest obiect vestimentar un must-have in garderoba oricarei femei care apreciaza calitatea si finetea.

Ii cu maneca scurta – povestea unei veri senzationale!

Fiecare  model de ie romaneasca de Breaza isi spune propria poveste, prin simbolurile cusute cu atata migala.

Ia cu maneca scurta cu model “Roata Norocului” simbolizeaza perfectiunea si abundenta a tot ceea ce ne inconjoara. Puteti alege intre culorile rosu, albastru sau negru, in functie de preferintele personale.

ii cu meneca scurta
Ie cu maneca scurta de Breaza, model „Roata Norocului”

 

Ia cu maneca scurta model “Dovlecelul” duce mai departe povestea bogatiei pamantului roditor, dar si a fertilitatii acestuia, care ne poarta de grija generatie de generatie. Broderia este manuala, din matase naturala de culoare crem diafan, potrivit femeilor delicate si feminine.

ii cu meneca scurta
Ie cu maneca scurta de Breaza, model „Dovlecelul”

 

Ia cu maneca scurta model “Multicolorul” este o ie cu broderie manuala cu mouline, care abunda in optimism si fericire, aducator de speranta si incredere. Ia contine flori multicolore, predominand culorile roz, verde si galben si reprezinta gradina sacra a Raiului pe pamantul profan.

ii cu meneca scurta
Ie cu maneca scurta de Breaza, model “Multicolorul”

 

Aceste trei modele de ii rescriu istoria unei traditii stramosesti incarcate de simbolistica, adusa pana in zilele noastre, cu atat de multa truda. Datoria noastra este sa apreciem ceea ce generatiile noastre au creat si sa incercam sa ducem mai departe generatiior urmatoare, mostenierea neamului nostru.

Aceste ii cu maneca scurta sunt bluzele traditionale care pot sa aduca o pata de culoare si in acelasi timp sa ofere o nota de traditie si cultura romaneasca in orice tinuta.

Daca va aflati in zona Prahovei, merita sa faceti o mica escala pana la atelierul din Breaza, localizat pe strada Republicii nr. 57.

Pentru a vizualiza toate modelele de ii cu maneca scurta, cu maneca lunga sau bluze cu boderie manuala, accesati site-ul www.iibreaza.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.