5 accesorii utile pentru iubitorii de jocuri

Daca esti mare fan jocuri pe consola, Play Station, Xbox si te prinde dimineata impreuna cu prietenii jucand jocurile voastre preferate inseamna ca acest articol este pentru tine. Alaturi de sistemul pe care l-ai cumparat impreuna cu consolele pentru a avea parte de experiente inedite, te poate ajuta o serie de accesorii gaming pentru confortul si distractia din timpul acestor activitati. Ti-am pregatit 5 accesorii care iti pot fi foarte utile in diverse situatii:

1.   Suport/stand pentru telefon

 

Stii foarte bine ca Play Station-ul il poti conecta si la telefon, nu numai la televizor. Este mai greu sa pozitionezi telefonul intr-un loc anume pentru a avea vizibilitate. Mainile iti vor fi ocupate cu manevrarea controller-ului, de aceea una dintre cele mai ingenioase solutii este un suport/stand pentru telefon. Suportul se ataseaza de controller iar in prelungirea sa se aseaza telefonul mobil. Astfel, atunci cand ai nevoie de o pauza scurta de relaxare te poti folosi de acest accesoriu sa traiesti experientele celui mai nou joc cumparat de tine.

 

2.   Tastatura chatpad

 

Crezi ca o tastatura chat pad ti-ar prinde bine? Ei bine, afla ca tastatura este printre cele mai utile accesorii pentru gameri. Se conecteaza prin wireless la sistemul Xbox si se ataseaza controller-ului cu ajutorul portului USB. Astfel poti stoca si primi mesaje de text in jocuri pentru experiente complete. Trebuie sa fii atent, insa, sa alegi modelul compatibil cu sistemul tau de jocuri.

3.   Protectie silicon antisoc

 

Stim ca uneori competitia este atat de acerba incat implicarea ta din timpul jocului te poate face sa actionezi in diverse moduri care ar putea afecta functionalitatea sistemului si a consolelor. Ce spui de o protectie din silicon antisoc? Protectia te ajuta sa iti menti dispozitivul intr-o stare buna si perfect functionala, il fereste de praf, de zgarieturi, socuri si ulterioare defectiuni. Poti alege dintr-o gama larga de culori.

 

4.   Hub USB Dobe

 

Un Hub USB iti permite practic sa iti extinzi porturile USB ale consolei pentru a conecta mai multe echipamente periferice. Poti alege un Hub USB cu 4 porturi 2.0 pentru o transmisie rapida de date. Tine cont de modelul sistemului pentru compatibilitatea produselor.

 

5.   Cooler Fan Dobe

 

Cu siguranta, in seria accesoriilor utile pentru orice iubitor de jocuri se afla si un cooler de racire. Daca inca nu te-ai gandit sa iti cumperi unul, este recomandat sa faci acest lucru pana nu este prea tarziu. Din cauza supraincalzirii sistemul se poate defecta. Asadar, un cooler va mentine temperatura optima pentru functionare. Coolerul este prevazut cu trei trepte de viteza in functie de intensitatea jocurilor.

 

Toate aceste accesorii le gasesti in magazinul Magline.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.