Gratarul sub acoperire

Oaspetii asteptau nerabdatori sub pavilion pulpele suculente si legumele care ti se topesc in gura de bune ce sunt, in timp ce eu si alti doi voluntari ne sacrificam inghitind fum si muncind in jurul gratarului.

In ciuda faptului ca ne usturau ochii de fum si ne miroseau hainele simteam imensa fericire de a le darui celor care asteptau o hrana buna si sanatoasa.

Era o zi de vara frumoasa si nimic rau nu se proiecta la orizont. Ni s-a parut ciudat ca intr-o parte a gradinii era agitatie mare printre furnici, dar nu am acordat atentie acestui amanunt.

Vantul s-a stranit din senin si a venit deja cu nori grei si stropi reci si uriasi de apa. Era o ploaie rece si murdara, venita intempensiv, asa ca nu am mai putut salva nici micii, nici carnaciorii, nici legumele sau carnea.

Cineva a venit cu propunerea ca data viitoare, daca vrem sa nu mai ramanem flamanzi sa bagam gratarul in pavilion sa suporte toata lumea mirosul de fum, nu numai bucatarii. Era insa riscant sa-l plasam alaturi de mesele si scaunele din ratan si din plastic, fiindca era suficienta o scanteie scapata de sub control si nenorocirea s-ar fi produs.

Nu mica mi-a fost mirarea sa vad intr-o zi un Pavilion protectie gratar, Tarrington House in magazinul online Dwyn.ro. Era adapostul perfect care ne permitea sa organizam petreceri si in zilele racoroase si ploioase de toamna, adica sa prelungim distractia.

M-am gandit ca si cei care vegheaza ca preparatele sa nu se arda sau sa nu ramana crude merita sa stea la adapost cand ploua, iar acoperisul protejeaza mancarea, in mod special cand gratarul este pus la umbra, sub pomi.

Realizat din otel si aluminiu combinat cu material rezistent la razele solare si la ploaie, pavilionul de protectie gratar este o investitie care isi merita si isi scoate toti banii. El nu se oxideaza, nu isi modifica aspectul in timp si  nu este daramat sau luat pe sus de primul vand mai puternic.

Suprafata pe care o acopera este suficienta ca langa gratar sa poata fi montata o bancuta pe care sa stea cei care au grija de mancare si sa nu-i obligam sa stea tot timpul in picioare.

Evident ca, daca tot v-am informat ca acest paviion exista, se impune sa completam informatia cu urmatoarele:

-in prezent acest produs face parte din topul celor cinci produse cu cele mai mari vanzari, deci grabiti-va sa-l comandati

-pana la sfarsitul lunii mai, 2018 este cu 500 de lei mai ieftin, iar cu banii acestia sa puteti amenaja gradina ca pe un Paradis terestru

-din moment ce l-ati comandat, nu va priveste transportul fiindca livrarea produselor se face la adresa indicata.

-omeneste ar fi sa spuneti si altora de existenta acestui adapost pentru gratar ca lumea sa nu stea inchisa in casa cand ploua!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.