Relaxare profesionala la tine acasa cu un aparat de sauna faciala ieftin si bun!

De cate ori nu ti-ai dorit sa ajungi la salon pentru un tratament facial corespunzator, doar ca a trebuit sa amani din diverse motive? Cate dintre noi nu am incercat acasa metode diferite pentru o curatare in profunzime a tenului, dar am sfarsit prin a renunta, deoarece timpul alocat acestui ritual era mult prea mare? Aparatul de sauna faciala iti aduce beneficiile unui tratament de la salon in casa ta si poate fi solutia de care ai nevoie!

De ce sa folosesti un aparat de sauna faciala?

Aparatul de sauna faciala este conceput pentru detoxifierea si curatarea pielii in profunzime, prin care se obtine un ten curat si sanatos. Este potrivita atat pentru a-ti mentine sanatatea pielii cat si pentru a te relaxa dupa o zi lunga si obositoare. Acest ritual simplu era utilizat si in trecut de catre mamele, bunicile, sau strabunicile noastre, care foloseau o oala plina pe care o umpleau cu apa fierbinte si diferite tipuri de ierburi aromate.

Numeroasele beneficii pe care le are sauna faciala

sauna faciala

Primul si cel mai important avantaj este faptul ca ajuta la detoxifierea tenului de impuritati si accelereaza procesul de vindecare a cosurilor si a iritatiilor la nivelul tenului. Ajuta de asemenea cu micile imperfectiuni ale tenului precum punctele negre, acneea sau lipsa de stralucire a pielii. Aparatul ajuta la deschiderea porilor si la eliminarea toxinelor prin persiratie, iar datorita faptului ca vasele de sange se dilata si rezulta o crestere a fluxului sangvin, piele va ramane curata si sanatoasa.

De asemenea, aceste aparate pregatesc pielea si pentru diferite procese de curatare, cum ar fi  peeling-ul, prin care se elimina celulele moarte sau diferite masti pentru hidratare. Un alt avantaj care trebuie mentionat este faptul ca uleiurile esentiale ajuta la relaxarea muschilor fetei. Uleiurile esentiale au si alta intrebuintare, cum ar fi ameliorarea sau chiar eliminarea simptomelor de raceala, nas infundat sau dureri in gat, sau pentru alte probleme respiratorii precum bronsite, sinuzite sau alergii. Se pot folosi uleiuri de eucalipt, lavanda, rozmarin sau mandarin.

Caracteristici importante de retinut pentru a achizitiona un aparat de sauna potrivit

Sunt multe aspecte de retinut cand vine vorba de achizitionarea unui astfel de aparat, printre care se numara functiile pe care le ofera, modelul sau puterea pe care o au. O functie importanta este generarea de ioni negativi, deoarece se mentine echilibrul pentru hidratarea si mentinerea elasticitatii naturala a fetei. Alta functie de care ar trebui sa te informezi este viteza de reglare a jetului.

In functie de model, o sauna poate avea si optiunea de aromaterapie, insa accesoriul de baza este difuzorul de aburi, care permite jetului de aburi sa fie uniform. De asemenea dozatorul pentru apa este un accesoriu practic pentru a folosi de fiecare data o cantitate exacta. Puterea unei saune faciale incepe de la 100W, pentru piele sensibila, ajungand la peste 250W, avand mai multe functii si fiind mult mai practice pentru persoanele incepatoare.

Comanda online aparatul pentru sauna faciala

Pe site-ul https://oferteshop.ro gasiti 4 modele de aparate pentru sauna faciala la preturi accesibile. Aparatele sunt ideale pentru curatarea tenului in doar cateva minute, o sedinta nu ar trebui sa depaseasca 20 de minute, avand si optiunea pentru aromaterapie.

Pachetele difera si contin: masca faciala detasabila (sauna), ergonomica si detasabila, control pentru aburi, dispozitiv inhalare, accesorii pentru masurare si aromaterapie, picioruse antiderapante, indicator luminos de functionare sau functia de aromaterapie.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.