Top 5 cele mai haioase cadouri

Daca esti o persoana cu simtul umorului, atunci trebuie sa vezi topul cadourilor haioase si nu vei mai intra in panica la urmatoarea zi de nastere. Avem o intreaga colectie de cadouri funny, insa pentru articolul de azi am ales sa vorbim doar despre 5 dintre ele.

De fiecare data cand trebuie sa facem un cadou, in special cuiva drag, intram in panica. Ne tot gandim daca acel cadou i se potriveste, daca ar fi bine sa alegem altceva sau daca sa optam pentru metoda “bani in plic”. Stim ca “orice om ii este frica” de reactia sarbatoritului, dar daca simtul tau al umorului da pe afara, ai intrat pe site-ul potrivit. Si pentru ca lauda de sine nu miroase a bine, te lasam sa vezi care sunt cele mai apreciate 5 cadouri de catre clientii nostri:

  1. Halba de bere cu mesaj amuzant: este perfecta pentru toti barbatii, chiar si pentru cei care nu iubesc berea. Poti alege mesaje ca: “Berea nu te intreaba, Berea te intelege”, “Numai bere”, “Toti avem nevoie sa credem in ceva. Eu cred ca o sa mai beau o bere”.

  1. Gelul de dus cu mesaj amuzant: este gelul de dus care te va face sa razi cu lacrimi de fiecare data, mai ales cand se taie apa. Alege din mai multe mesaje, precum: “Gel de dus care trezeste dorinte”, “Gel de dus 26 de ani”, “Gel de dus pentru super eroine”.
  1. Covorase pentru intrare cu mesaj amuzant: este cadoul perfect pentru oricine, in special pentru tine. Mesajele sunt mai mult decat amuzante: “Ai venit la adresa gresita. Nu este nimeni acasa”, “Zona militara”, “Nu pot sa cred! Ai venit iar?!”.
  1. Pahare pentru shot-uri cu mesaj amuzant: special create pentru oamenii care sunt pe fuga si nu au timp pentru o halba de bere. Cateva din modelele disponibile: “Funny Part”, “Techno Shot”, “Medicament”.
  1. Cana cu mesaj amuzant: este obiectul care de obicei nu lipseste de pe niciun birou. Atentie ce mesaj alegi, cana risca sa fie vazuta de foarte multi oameni: “Cand marimea conteaza”, “Economiseste apa, bea bere”.

 

Oamenii cu simtul umorului ne trimit mereu mesaje de multumire, dar si sugestii pentru viitoare cadouri. In magazinul nostru online, pe www.mr-house.ro, gasesti o gama variata de cadouri amuzante la care prietenii tai nu se asteapta. Poti alege sa-ti surprinzi apropiatii cu cadouri care mai de care mai amuzante, de la glume simple, la glume complexe (unele chiar prea complexe).

 

Stim ca de fiecare data cand o sa ai nevoie de un cadou te vei gandi la noi (suntem speciali) si de fiecare data persoana careia i-ai daruit acel cadou se va gandi la tine (si tu este special). Este o afacere buna, nu?

 

Nu uita ca pe site-ul nostru gasesti o multime de cadouri, pentru tine sau cei dragi. De la ceasuri, la cani personalizate, perne sau fel si fel de pahare. Ce zici, ne faci o vizita? Te asteptam!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.