2 probleme cu piesele auto pentru Toyota ce pot aparea oricand

Indiferent ce marca si model de masina ai avea, trebuie sa stii la ce poti sa te astepti de la ea. Ca in cazul oricarei masini, si la Toyota pot aparea probleme, iar printre cele mai comune sunt cele cu pornirea si cu franele, dupa cum vei vedea mai jos. Daca ai deja probleme cu masina ta Toyota, apeleaza la un mecanic si cumpara piese auto pentru Toyota dintr-un magazin online, pentru ca e mai convenabil si mai rapid. Hai sa vorbim in detaliu despre cele doua probleme:

1. Masina nu vrea sa porneasca

Cand pornesti masina cu ajutorul cheii, sigur nu te astepti ca ea sa nu raspunda comenzii de pornire. Adica, pornirea masinii e acel lucru pe care il faci si gata, in fiecare zi cand mergi la serviciu si in weekend cand pleci undeva, dar la un moment dat se intampla sa nu mai porneasca. Singura situatie din care se poate iesi imediat este cea in care este blocat volanul.

 

Trebuie doar sa intorci putin volanul pentru a-l debloca. Alte probleme insa nu se rezolva atat de usor. Unele masini Toyota au sigurante care au legatura cu sistemul de pornire. Daca aceste sigurante sunt arse, e clar ca din cauza asta nu porneste masina. O alta cauza ar putea fi coroziunea la baterie, care poate chiar intrerupe conexiunea si masina refuza sa porneasca. Se poate si ca bateria sa fie moarta, nu doar corodata.

2. Masina nu reactioneaza sau reactioneaza defectuos cand pui frana

O problema pe care o poti intampina atunci cand ai o masina Toyota este cea cu franele. Iar orice problema la frane trebuie tratata cu maxima seriozitate. Vorbeste cu un mecanic care are experienta cu aceasta marca de masini si cumpara piesele auto de Toyota pe care ti le recomanda.

 

Cand franele sunt defecte, acest lucru se va observa intr-un fel sau altul. Vei auzi niste zgomote specifice. Cand auzi aceste sunete, e timpul sa iti faci o verificare la frane. Daca masina vibreaza la franare, acesta este un alt semn ca franele tale sunt defecte. La fel, directia poate sa o ia razna atunci cand franezi. De exemplu, masina poate sa traga spre stanga. In orice caz, atunci cand ai probleme cu Toyota, apeleaza cu incredere la magazinul online de piese auto Egarajul.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.